mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bbu. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bbu. Papar semua catatan

Sabtu, 10 Oktober 2015

Chapati Gerai Shamiera, Medan Selera Mahsuri, BBU


Chapati Gerai Shamiera, Medan Selera Mahsuri, BBU. Sarap jap sebelum wat kije. Layann...

Khamis, 19 Disember 2013

Nasi Ambeng BBU

Nasi Ambeng BBU. Ni ler tempatnya kalau nak makan nasi ambeng yang tersohor tu. Mat corner terletak di medan selera bbu. Ada daging, ada ayam. Harga? 5 hingget sepinggan.

Rabu, 14 Ogos 2013

Ke klinik jugak akhirnya


Ke klinik jugak akhirnya. Lama aku tahan ni kalau nak ikutkan. Sebelum cuti raya lagi. Rasa sakit sikit, sapu ubat, sakit, sapu. OK. Tapi lepaih kena jem ituhari, yang sampai 14 jam on the road tuh... (sapa soh balik hari Ahad kan... ekekeke), pastu balik sini masih tak dapat rest yang cukup; akhirnya, pagi tadi kaki aku bengkak jugak akhirnya. Uih uih uih. Tapi aku try jugak gi opis hari ni sebab aku rasa lepas aku telan ubat dan sapu krim (yang dah lama dah tu, sakit masa TPM turun Johor itu hari yang sampai aku sibuk tak hengat donia tuuu..). Akhirnya, sebelah petang tadi aku dah tokleh tahan lagi dah. Ayoyoyo... Balik sampai umah, terus ajak orang umah gi klinik. Aku bawak balik tadi pun slow ja pasal dok tahan sakit jah... Read on...