mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Komtar JBCC. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Komtar JBCC. Papar semua catatan

Isnin, 4 April 2016

Lawatan Iqi ke Taman Tema Angrybird, Komtar JBCC

Lawatan Iqi ke Taman Tema Angrybird, Komtar JBCC

Lawatan Iqi ke Taman Tema Angrybird, Komtar JBCC. Hari ni tadika iqi buat lawatan sambil belajar ke sini. Dari jam 6.45 pagi lagi iqi dah sibuk suruh aku hantar dia ke tadika. Tak sabo-sabo. Balik tadi tanya dia. Seronok tak? Seronok sangat katanya. Terima kasih cikgu maria pasal share gambo ni.

Selasa, 21 Julai 2015

Yok Raya Johor 2015 : Busu @ Johor Bahru City Centre


Yok Raya Johor 2015 : Busu @ Johor Bahru City Centre. Haa kau. Sampai ke JBCC nak beraya. Hehehe. Sempat lagi berposing-posing di hiasan Aidil Fitri yang disediakan. Selamat Hari Raya Busu. Sambil-sambil merayap ke Bazar Karat. Sayangnya. Tutup la pulak. Tak berani la pulak nak explore ke dalam lagi. Ngeri pasal suasana tak berapa nak best. First time sampai ke situ tambah pulak.

Khamis, 25 Disember 2014

Jalan jalan cari pasal di Angry Birds Activity Park Johor Bahru @ Komtar JBCC


Jalan jalan cari pasal di Angry Birds Activity Park Johor Bahru @ Komtar JBCC. Sempat meronda ke sini jap. Nak masuk? Emmm... Simpan dulu la hasrat tu. Sampai RM60 sorang tu, tak kira la kebudaks ke orang tua. Nak masuk family of four jer pun dah RM218. Huhuhuhu. Quite pricey. Leh semak harga pakej seperti yang aku senaraikan.

Khamis, 23 Oktober 2014

Jenjalan suka suki ke Komtar JBCC


Jenjalan suka suki ke Komtar JBCC. Banyak lai kedai yang tak bukak. Even Angry Bird pun. Walau kat luar dah terpampang si merah hempap wira. Makan jap kat Pizza Hut. Then gerak balik ke City Square. Konon nak masuk Doraemon. Tapi rasa macam tak berbaloi la pulak ngan harga tiketnya.