mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kumpulan Sokongan Ibu Bapa. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kumpulan Sokongan Ibu Bapa. Papar semua catatan

Sabtu, 20 Mei 2017

Majlis Pelancaran Kumpulan Sokongan Ibu Bapa (KSIB) dan Program Motivasi Super Success SK Taman Nusa Perintis 2017


Majlis Pelancaran Kumpulan Sokongan Ibu Bapa (KSIB) dan Program Motivasi Super Success SK Taman Nusa Perintis 2017. Pagi tadi ke SK Taman Nusa Perintis. Ada program motivasi untuk pelajar tahun 5 dan 6. Sebelum tu. Gi makan dulu kat nusantara. Dekat dua bulan aku tak pakai jam. Pagi ni baru pakai semula. Lain macam pulak rasanya. Kaki. Toksah cerita. Berdenyut semacam ni. Seminggu punya penangan. Jalan sana sini. Cuma kali ni effect dia lewat sikit. Dah habih semua baru mula nak terasa. Nampak macam minggu depan aku stay ofis aje la gini. Ni pun dah rasa lain macam sangat dah ni. Jalan dah makin mula perlahan dah. K. Berbalik pada program ni. Baru ja duduk lam dewan tetiba pengumuman dibuat. Ibu bapa ke bilik muzik. Anak di dewan. Hokaloh. Malas tul aku nak gerak. Tetambah dalam keadaan gini. Tak pe la. Gagahkan jugak merayap ke bilik muzik. Ada perkongsian antara YDP SK Medini berkenaan KSIB di sekolahnya. Selesai aje terus dilancarkan laman web KSIB SK Taman Nusa Perintis. Aku semak dibuat pada tarikh keramat 16 Mei 2017. Tahniah. Nak lawat boleh gi url muafakatsktnp1.com. Seterusnya diikuti dengan penyerahan pelantikan ketua-ketua biro KSIB. Selesai aje semua parent masuk ke dewan untuk turut serta dalam program motivasi bersama anak-anak. Bila aje motivator perkenal diri. Loh. Kenal ni. Hehehe. Kawan adik mama. Dulu dia pernah bukak restoren kaler ungu sebelah maybank tu. Kalau korang ingatlah kan. Memang terbaeekkk!!!! Seronok nengok kebudaks teruja dan termotivasi cenggini. Sejak dok kat jabatan mana la aku ada join lagi program cenggini. Nak kata rindu sekolahlah tu. Hehehe. Sebelum balik sempat photoshoot reramai. Singgah Warung Pit tapau lunch. K. Layan lah ye foto-foto sepanjang hari ni. Enjoice!