mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label mknaceunlimited. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label mknaceunlimited. Papar semua catatan

Sabtu, 28 November 2015

MknaceUnlimited on Telegram Channel

MknaceUnlimited on Telegram Channel

Join me on telegram channel. https://telegram.me/mknaceunlimited

MknaceUnlimited on Telegram Channel


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 25 Januari 2011

Kebudak kerol part IV

Klik untuk gambar yang lebih besar
Posing jangan tak posing
Hari Ahad lepas, bawak semua kebudak nih jengjalan. Lama naw tak jalan. Sejak masuk 2011 mana ada kuar jengjalan lagi. Dah naik monyok dah sorang sorang. Jadi, sedang elok hari ahad tu pun takde pape.. terus la kuar merayap.

Biasa la.. Dah reramai cenggini masa bersiap dah makin drag. Dulu iqa sorang, nak kuar ja amik masa setengah jam sebelum bebetul dapat kuar. Masuk adik inaz dah jadi sejam. Tambah ziqri tak mahu jadi sejam setengah.. Dah siap tunggu mama dia la pulak. So apa lagi.. posing posing la dulu kan.

Dah posing, layan tv, dah layan tv siap layan tido lagi, encik ziqri la. Dah penat sangat berposing sama main. Kikiki>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
si inaz siap amik kucing mainan kakak dia lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
elok la tu, kakak dukung ziqri, adik dukung kucing

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
nak rotan???

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tutup muka pakai ziqri la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sempat nengok muka kakak dia tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
lohhh.. apasal ditutup muka lagi tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
buat mulut la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kan comel cenggini

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sampai terangkat kaki tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kan dah tido.. penat gamaknya nih

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 22 Ogos 2010

Movie Review - Salt (2010)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Image courtesy of extramirchi.com

Cerita yang paling best setakat ni untuk aku bagi tahun 2010. Kisah pasal Evelyn Salt, Sorang ejen CIA yang jugak double ejen Rusia yang dilatih khas oleh Rusia sejak kecil untuk menjalankan satu misi rahsia di Amerika, Day-X. Rupanya bukan setakat dia sorang yang diseludup masuk ke US dengan target yang sama, berderet lagi. Dan tu yang best pasal cerita ni. Tak dapat nak jangka.

Lepas dia ditawan dan pertemuan dia dengan suami dia Mike, dia dah mula berubah. Dan lepas trainer dia Orlov tiba ke US dan bunuh Mike. Dia mula menjalankan misi dia yang tersendiri. Bunuh semua double-double ejen yang ada di US. Dan ini yang thrill giler pasal semua orang dah tak boleh dijangka. Diaorang ni memang dah diseludup oleh si Orlov ni dengan begitu rapi sehingga takde sapa leh jangka diaorang ni orang rusia.

Sehinggakan takde sapa lagi yang boleh dipercayai...


Mknace's meter : belang tarung

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 18 Februari 2010

Testing akaun Imageshack

©2010mknaceunlimitedWaaa.. tadi baru terbaca komen dari tubelawak, katanya imej yang hosting kat photobucket tu slow, better try pakai imageshack yang lebih laju. Why not.. Aku memang suka mengetest pun kan. Lagipun imageshck la sesatunya tempat imej hosting otai yang aku belum pernah try.

So aku bukak la laman dia.. Waaa.. ada .us lak tu belakang dia. Daftar ajer la. Bukannya kena bayar pun kan. Sekali aku dah daftar.. Waaa.. marbeles.. marbeles.. lebih kurang akaun photobucket aku jugak ler. Boleh haplod bideo, leh apload gambo. Ni foto atas ni pun aku haplod ke imageshack. Ada beza tak laju dia. Nanti tunggu aku haplod foto-foto lain lak yer..

Kenapa aku test? Aku memang dah pakai photobucket. Akaun pro lak tu. Sebabnya, orang lain sebenarnya yang nengok blog aku. So, apa saja sajesyen dari pengunjung aku akan ambik kira. Ingat tak dulu blog aku pernah hilang lagu ni kejap.. sebab ada yang komen lagu ni menyemak. Pastu masuk lak yang nak dengar balik lagu ni. So aku kena la taruk balik. Pasal yang mintak ada balik tu yang tegar punya.. hahaha.. Walaupun pada dasarnya aku menulis blog hanya untuk meluahkan apa yang aku rasa, tapi blog aku ni bukan untuk aku jer. Bila dah letak tak internet, maknanya untuk semua orang. Jadi semua orang ada sikit syer dalam perubahan dalam blog aku ni. Tapi kuasa tetap ditangan aku kan..

ps : nanti aku akan test kat sekolah aku lak.. laju ker tak imej dari kedua-dua webhosting ni.. tunggu..