mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label operating system. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label operating system. Papar semua catatan

Jumaat, 7 Ogos 2015

My Windows 10 experience


My Windows 10 experience. Masih baru explore sikit-sikit. Dah setel install pada desktop 2010 aku tu. Banyak utiliti yang tak lepas pakai sebab windows 10 tak support cam aku nyer sound, wifi. Tu setakat yang aku check lah. Walaubagaimanapun ianya masih berfungsi, cuma tak gerak utiliti dia aje. Nak kena tunggu keluar yang support windows 10 lah gamaknya.

Untuk Ie, dia dah rebranding kepada microsoft Edge. Leh tahan. Cuma bila aku nak update entry blog cam tak best. Guna chrome la jugak. Nanti aku share lagi. Tak sempat nak explore lebih. Kerja melayan undangan rumah terbuka ja nih. Ekekeke.

Khamis, 6 Ogos 2015

Dari Windows 7 ke Windows 10

Dari Windows 7 ke Windows 10


Lama betul desktop aku guna Windows 7 ni. Sejak 2010. Desktop kesayangan aku ni la tempat aku dan seluruh famili aku buat kerja kat sini. Dah lama dah keluar logo Windows 10 kat hujung bawah tu. Tapi baru pagi ni aku terdetik nak teruskan proses upgrade. Kalau nak ikut, aku memang suka tukar OS, tapi tidak untuk desktop yang satu ni. Kita tengok ler camno kan.


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free