mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label mesyuarat verifikasi data emis jabatan pelajaran negeri johor. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label mesyuarat verifikasi data emis jabatan pelajaran negeri johor. Papar semua catatan

Isnin, 21 Februari 2011

Prom Muao wif lap Day 3

Klik untuk gambar yang lebih besar
Hari last kat sini.. phewww.. but still two more day to observe
Akhirnya tibalah hari terahir verifikasi data emis peringkat negeri. Walaupun hari ni last day ngan sektor-sektor, aku masih ada dua hari, yang ni stand-alone nyer projek. Kira memang kalau salah aku tanggung la ni. Dengan data yang aku ada, harap harap semua ok.. Dua hari lagi. Tengah malam ahad. Habishhh.. Tutup.. Kalau ada ralat.. hmmmm.. pepaham ajer la. Memang dah tokleh betui dah tu..

Hope for the best for JB>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
heppp... tengok depan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
menggaru kepala yang tak gatal bak kata halim..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni ler mender utama aku untuk sepanjang masa verifikasi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bos baru..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
perkhidmatan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
agaknya apa la yang dibincang dua orang ni kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kita makan dulu sebelum balikk


Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 20 Februari 2011

Prom Muao wif lap Day 2

Klik untuk gambar yang lebih besar
Tuukar hari hari tuh.. mentang mentang lip satu ja
Hari kedua ni dok keja masuk emis online, donlod, semak, masuk emis online, donlod, semak, masuk emis online, donlod, semak, dah macam tarak kije lain dah. Nak minum pagi pun tolak tepi dulu. Pening nengokkan ralat daerah yang super duper yummy nih.

Pagi ni perkhidmatan, menengah dan jqaf punya turn. Memang banyak la nak kena contact nih. Belasah aje la. So tambah satu lagi aktiviti. infoblast mana yang salah. Ayoyo.. manyak tensen maaa.. Ini petang memang kena kuar cari kedamaian>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa apa pun sarapan dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
JQAF dah ready membentang ralat yang ada

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Menengah pun dah turun.. ni apasal ni encik fadli

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
aktiviti aku sepanjang hari.. tambah satu lagi.. makan gula gula

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bengkerk tul la.. tingkap setakat gini ja leh bukak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tu pun aku selitkan jugak kamera dan amik gambo ni.. hanya di johor.. ariel tinggi nak amik channel indon dan singapore

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sekali lagi.. sampai melepek tuh..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sambung balik kijer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
saja amik gula lebih lebih.. aku nak test ngan teh kat rumah aku

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dah setel sesi petang.. jom turun ke bawah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Balik bilik jap.. pasni nak merayap la pulak.. cari kedamaian

Enjoice...Sharing is power!!!

Prom Muao wif lap Day 1

Klik untuk gambar yang lebih besar
Rajin tul tukau carpet lam lip hari hari
Hari pertama kat muao. Penat sikit la hari nih. Paginya ada mesyuarat kat Jabatan. Pastu terus gerak ke muao. Sekali ada jem la pulak tetengah highway. Bengkerk la jugak jap. Sesambil tu jari sibuk dok search hotel riverview kat gps. Tak jumpa jumpa. Berenti kat tol. Search lagi.. Last last aku search muao trader, pasal tau dia tepi sungai kan. Ada la sikit sedara tepi sungai kan. Pastu terus pecut.

Sekali sampai ke tengah muao leh nampak la pulak signboard.. Sib baik. Sekali aku berenti depan hotel, shamsul pun berenti sebelah aku. Timing baik tu.. Masuk, lepak jap, tempatkan keter kat parking hotel, parking dia open air.. terus tertido. bengong tul.. kepala berat nih..

Sebelah petang makan kat luar hotel, pasal tempat makan memang kena keluar hotel hehehe.. Pastu malam terus mula meeting. Berasap aku malam nih. Kena ajer.. Banyak yang tak keyin lagi. Itulah inilah. Salah tagging la.. Salah letak la.. Adoiii.. Nak buat camna.. ni la first time kita nengok bebetul ralat pengesahan.. sebelum ni semua asyik nengok ralat pengisian ja. Means.. sebelum ni, janji isi, ralat tu hilang; this time.. if the data not valid.. ralat beb.. Bagus buat camni sebenarnya. Walau sebelum ni aku buat jugak sesikit, dengan ilmu terbatas aku memang tak clear banyak jugak. Kali ni setiap sektor pun turun, jadi memang banyak bender baru yang aku belajar.. Nice.. tapi berasap la kan>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hihihihi.. sifat kemelayuan yang masih tinggi. Dah biasa kan.. Tapi kat hotel ni, kita duduk dengan ramai orang yang kita sendiri tak kenal.. hati hati lain kali..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah mula dah sesi malam tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Haaaa... dulu asyik ngan mersing ja.. sekaranggg...

Enjoice...Sharing is power!!!