mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Jom bina model Auldey. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Jom bina model Auldey. Papar semua catatan

Isnin, 28 Mac 2016

Jom bina model Auldey

Jom bina model Auldey

Jom bina model Auldey. Pergghh.. Boleh tahan jugak ye. Dah lama kot aku tak pasang. Sekali bantu pasang semula. Hurrmmm.. Amik masa la jugak. Dulu aku main Tamiya. Satu ketika dulu la. Model last, Dash-2. Aku ja yang main masa tu. Bila aku dah tak main, sibuk orang lain main. Boring tul. Tu cerita dulu la. So. Balik ke cerita la ni. Adik Inaz kena buat kereta ni. Jenuh gak aku mencari. Last last beli kat KIPMart. Tak kisah la bagi aku model apa, janji dapat. Harga RM12. Still lagi murah pada model tamiya aku dulu.

Inaz boleh pasang la. Cuma time nak pasang tayar, pasang skru; aku bantu. Bila dah on, aku cuai sikit. Dah terluka jari aku. Dah dia jadi takut. Pastu bila ngetest, punya la laju. Tak berani dah si inaz nak on semula sendiri. Adik adik. Tapi seriously memang berganda kelajuan berbanding model aku dulu. Aiyoo. Yang adik inaz ni sebenarnya bukan untuk main, tapi projek sekolah. Nak tengok cara pasang, cara bateri berfungsi. Ni pun inaz lum abis tampal sticker. Aku snap aje dulu.

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,