mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label tanjung emas. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label tanjung emas. Papar semua catatan

Ahad, 20 Februari 2011

Lepak lepak Tanjung Emas

Klik untuk gambar yang lebih besar
Best jugak lepak sini, leh nengok kera liar nih
So, sebelah petang Khamis lepas, pakat la kami kuar gi tanjung emas. Mulanya nak cari jeti. Sekali melilau dah sampai tanjung emas. Penuh monyet dah tempat ni. Ramai orang jogging dan bagi makan monyet kat sini. So, kitaorang pun merayau la sekeliling kawasan ni kasi angkat semua gambar..

Dah setel situ merayap lagi. sampai ke jeti la, semejid la.. Baru balik hotel. Lepas melantak ikan pari sambung balik sesi berasap.. Malam jemaat tuh.. Sori aaa, sesapa terkena panggilan betul ralat tuh.. pepaham je la aaa..



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
hulamak.. seksi tuh.. tapi kesian kawasan dia.. penuh sampah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
abang ni tak nampak ka kami posing baik punya nih.. mementang la kami tak encem

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
alamak.. dah takleh kuar keter daa... sikit punya jaga daa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
saya curik limau brader ni.. alahh.. sikit jaa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
jangan mencuri.. tak baik.. nak abam kasi baru punya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kami ni tak cukup ensem ka yang pakat dok snap gambar kera tu ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
makan sorang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kalau keter ni ngundur...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tough ni body dia nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
asal boleh ja kutip

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
taiko besar sedang lepak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
taiko besar in the making.. habis digegar satu atap tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
tukar tempat dah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
teruk tul pencemaran kat sini

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ada jeti memancing tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
makan busat lulu sementala nunggu sesi kena asap seterusnya

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 19 Februari 2011

Lamanya tak buat photomerge...

Klik untuk gambar yang lebih besar
Klik kalau nak nengok gambo besar dia
Lama tul tak buat photomerge nih. Sekali dapat pulak scene cenggini, apalagi.. Kasik cukup cukup. Ni yang paling terpanjang agaknya yang aku pernah buat. Tapi fail dia tak banyak sangat.. 13 kepin ja. Boleh la.. lagipun sebelah tepi tu matahari memang tengah direct ke mata.. Belasah ajer la..

ps : Lelain gambo kat tanjung emas ni boleh nengok kat google map.. baru ja haplod.. tak tau bila nak approved.. hehehe

Enjoice...Sharing is power!!!

Jumaat, 18 Februari 2011

More picas will be flooding soon...

Klik untuk gambar yang lebih besar
Berapa lama mau tunggu daaa...
Petang ni, sampai jugak aku ke bumi gelang patah. Alhamdulillah. Setelah kepanasan tahap gaban kat Muar selama 3 hari; tu pun tak habih lagi ni panaih ni. Mana taknya. Ngan line slow, web emisonline pun tak stabil sangat. Bengkerk gak tu beb. Ralat dah tinggal 26 untuk HB, walaubagaimanapun yang ralat pengesahan rasanya kena tengok balik nih.

Walaubagaimanapun, sib baik petang semalam sempat gak aku kuar jap jengjalan ngan memember yang lain. Gi Tanjung Emas ja. Layan ajer la udara dan scenery kat situ. Release panas beb. Banyak tul kera kera ni berkeliaran kat sini. And yang paling best, getah kat hujung ariel aku hilang kena kekah ngan one of the monkey nih.. Memang dasar monkey tul la.

Anyway aku perlu rehatkan minda jap, sebelum haplod secara pukal semua gambo gambo aku nih.. Sementara itu.. adioosss.. aku nak tido..

Enjoice...Sharing is power!!!