mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Penambahbaikan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Penambahbaikan. Papar semua catatan

Sabtu, 11 Mac 2017

FROGPLAY : Penambahbaikan Aplikasi Kuiz di dalam FROG VLE


FROGPLAY : Penambahbaikan Aplikasi Kuiz di dalam FROG VLE. Berikut merupakan penambahbaikan baharu di dalam aplikasi kuiz "FrogPlay" di dalam FROG VLE untuk sekolah-sekolah 4G. Penambahbaikan ini merangkumi :

  • Kuiz-kuiz Bahasa Inggeris percuma
  • Maklumat analitik untuk aplikasi kuiz
  • Permainan (game) selepas menjawab kuiz
  • Murid juga kini boleh menjawab kuiz tanpa bermain permainan menerusi pilihan QuickFire


Layari url https://frogasia.com/learncentre untuk keterangan lanjut

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

Rabu, 22 Jun 2016

Penambahbaikan Frog VLE Jun 2016

Penambahbaikan Frog VLE Jun 2016

Penambahbaikan Frog VLE Jun 2016. Maklumat lanjut boleh layari url berikut : https://frogasia.com/learncentre/?page_id=1422. Banyak penambahbaikan pada laman. Hope apa yang aku minta hari tu ada dan berfungsi sewajarnya. Crossfinger.

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

Selasa, 17 Disember 2013

Penambahbaikan di JPN Johor

Penambahbaikan di JPN Johor. Air banyak bertakung di kawasan parking ni. Tu yang buat pembetulan tu.


Sent from Samsung Mobile

Isnin, 16 Disember 2013

Kerja kerja penambahbaikan di JPN Johor

Kerja kerja penambahbaikan di JPN Johor. Kerja kerja penambahbaikan di JPN Johor sedang giat berlangsung. Semoga bertambah gah jpn lepas ni.

Selasa, 26 Mac 2013

Homestay Abah - Penambahbaikan

Homestay Abah - Penambahbaikan dibuat lagi. Tamabah bangunan baru lagi. So, kini dah ada dua rumah under the name of Homestay Abah. Untuk yang lama, besar. Boleh muat sehingga 30 orang. 5 bilik tidur, ruang tamu yang besar, dapur, 2 bilik air, dua tandas, semuanya berasingan. Untuk yang in progress ni, kita buat ala-ala hotel, dua bilik, ruang tamu, dapur, 2 bilik air + tandas. Dedua ada ruang lepak yang best mengadap ke gunung baling. Boleh enjoy scenery masa pagi dan petang. Kalau masa sawah menguning tu lagi best. Apa pun kalau nak detail boleh gi ke laman web Homestay Abah di alamat http://homestayabah.wordpress.com. So, just browse to see the progress bagi bangunan baru yang dibina bersebelahan dengan bangunan yang lama. Bukan apa, ramai yang nak tapi tak boleh nak masuk. Full booked. Bila ada dua, senang ler sikit untuk layan permintaan tetamu kan. Boleh jugak contact terus ngan tokei, cikgu abu hassan di talian 013-4365352. Harga jamin anda puas hati.