mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sawah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sawah. Papar semua catatan

Khamis, 16 Julai 2015

Back to nature 2015 : Sawah padi explored

Back to nature 2015 : Sawah padi explored. Tengok padi pun dah berbuah. Apa laie.

Jumaat, 7 Jun 2013

Aktiviti sebelum pulang ke kota


Aktiviti sebelum pulang ke kota. Sementara nak nunggu masa nak gerak, abis satu kawasan aku snap picas. Dari sawah ke homestay sampai la ke gambo keter haiza yang nak dijual tu. Lepak lepak jap. amik moktan. layan ziqri, layan menerung, layan bajak, layan kebudak sauk ikan. Ahahaha... Read on...

Selasa, 26 Mac 2013

Homestay Abah - Penambahbaikan

Homestay Abah - Penambahbaikan dibuat lagi. Tamabah bangunan baru lagi. So, kini dah ada dua rumah under the name of Homestay Abah. Untuk yang lama, besar. Boleh muat sehingga 30 orang. 5 bilik tidur, ruang tamu yang besar, dapur, 2 bilik air, dua tandas, semuanya berasingan. Untuk yang in progress ni, kita buat ala-ala hotel, dua bilik, ruang tamu, dapur, 2 bilik air + tandas. Dedua ada ruang lepak yang best mengadap ke gunung baling. Boleh enjoy scenery masa pagi dan petang. Kalau masa sawah menguning tu lagi best. Apa pun kalau nak detail boleh gi ke laman web Homestay Abah di alamat http://homestayabah.wordpress.com. So, just browse to see the progress bagi bangunan baru yang dibina bersebelahan dengan bangunan yang lama. Bukan apa, ramai yang nak tapi tak boleh nak masuk. Full booked. Bila ada dua, senang ler sikit untuk layan permintaan tetamu kan. Boleh jugak contact terus ngan tokei, cikgu abu hassan di talian 013-4365352. Harga jamin anda puas hati.