mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label hari q. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label hari q. Papar semua catatan

Selasa, 2 Mac 2010

Bermula semula kesibukan...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarHari ni bermula balik episod penyambungan kerja-kerja yang terhenti lepas Maulud itu hari. Yang spesel pasal dah dapat list penerima anugerah. So, lebih terarah sikit dah. Murnikan balik flowchart, settlekan template, button dan sebagainya. Terus agih-agihkan tugas. Print senarai penerima dari En. Is. Azhar dan Tajul keluar untuk sesi photoshoot. Cam tahun lepas jugak. Sekolah terpilih sahaja yang diambil gambo walaupun hadiah untuk individu. Aku settlekan programming untuk flash, hakim settlekan presentation flash, hunaidi cam biasa; grafiks.. Video untuk flash pun aku dah settle, tinggal nak masukkan videoclip sebenar jer lagi.. Ingatkan pada hunaidi supaya settle 5 wallpaper, sebab esok aku dah nak buat fail main dia..

Apa yang best.. aku terlalu sibuk sampai nak tulih blog pun dah takde masa.. Yang ni kira spesel sikit, pasal dapat gak aku luangkan masa.. mana taknya.. video flash aku dah settle.. yihuuu..

::Klik untuk cerita penuh::


©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Flowchart yang dah final... pergghh.. penamaan semua aku wat balik.. satu kensel..


Piala final yang akan dipakai untuk presentation..



Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 23 Februari 2010

Esok yang bakal sibuk

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hari Anugerah Q untuk PPD Johor Bahru bakal menjelang kelak. Macam biasa team kitaorang sekali lagi diberi kepercayaan untuk menyetelkan segala hal berkaitan multimedia untuk hari tu. Esok akan bermula la episod berkampung di PKG Bandar Baru Uda untuk menyetelkan gimik pelancaran dan persembahan multimedia iringan penerima anugerah.. So geng sekalian.. Esok kita kerja kuat. Ada dua hari jer ni..

ps : hari ni memang hari yang sibuk untuk aku demi memastikan semua kerja-kerja berkaitan sekolah dah disettlekan sebelum aku ke PKG esok. Alhamdulillah.. Fiber optik _ wifi seluruh sekolah pun dah settle petang ni.. Syukur.. Kertas periksa.. checked..

Klik untuk melihat hari anugerah q ppdjb 2008