mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Bateri baharu Goper for Almera. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bateri baharu Goper for Almera. Papar semua catatan

Rabu, 18 Januari 2017

Bateri baharu Goper for Almera


Bateri baharu Goper for Almera. Tadi balik. Singgah kedai bateri. Beli bateri kereta almera mama yang dah kong. 3 tahun juga bateri asal. Sejak beli kereta tu. Aku pun dah lupa pasal tu. First petunjuk. Sekali gi kedai. Tokei dia kata mana ada saya juai bateri tu. Ni mesti awak tak pernah beli bateri lagi untuk almera awak ni. Awak juga first customer saya yang pakai almera maa.. Hahaha. Aku terkesima jap. Kereta ada 4. Semua beli situ. Sampai lupa bateri untuk kereta mana. Seken petunjuk. Sangat terkial aku nak pasang balik bateri. Sekali teringat. Ada anak panah pada pengetat bateri. Kena arah ke luar. Aiyooo.. Sahih la first time aku tukar pasal semua bateri kereta, aku tukar sendiri. Hehehe.