mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 2 in 1. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 2 in 1. Papar semua catatan

Khamis, 23 Februari 2012

2 in 1

Hari ni aku ada di both places. Ppd in the morning and jpn in the noon. Hmmm... KS kalau boleh nak aku ada kat perhimpunan bulanan esok. Tapi.. esok pun dah last day aku kat ppd. Ada la sesikit benda lagi yang aku nak setelkan sebelum fully kat jabatan bermula minggu depan kan. Hope, keputusan aku untuk berada di ppd esok bukan satu keputusan yang salah. InsyaAllah




Ahad, 20 November 2011

2 in 1

Berenti makan jap. Memula nak menapau ja. Sekali boboiboy episod baru dah nak mula. Langsung makan kat situ ja. Hujan pulak makin lebat. Ziqri dah tak senang duduk sementara nunggu boboiboy.. Main kamera ngan dia. Sekali boboiboy dah mula, boleh pulak dia tido.... Terbaeekkk!!!!


Published with Blogger-droid v2.0.1