mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pemantauan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pemantauan. Papar semua catatan

Jumaat, 26 September 2014

Edisi Purba : Taklimat Pemantauan Pelaksanaan SPS di sekolah


Edisi Purba : Taklimat Pemantauan Pelaksanaan SPS di sekolah. Satu demi satu edisi purba naik. Ni cerita lama. Masa ni EPRD masih mengurusetiakan Pengintegrasian Data. So, kami ke BTPN Melaka untuk ditaklimatkan berkaitan pelaksanaan SPS di sekolah-sekolah. Browse through the photos.

Khamis, 2 Januari 2014

Pemantauan data murid SPS

Pemantauan data murid SPS di sk seri melati. Ada masalah juga rupanya kenaikan pelajar. Ada pelajar tahun 6 termasuk ke tahun 2.

Isnin, 2 September 2013

Pemantauan Pengurusan Maklumat Sekolah daerah Kulai


Pemantauan Pengurusan Maklumat Sekolah daerah Kulai. Hari ni kami turun ke Kulai. Dua sekolah dipantau hari ni. Kriteria lebih kepada pengurusan maklumat bagi guru data baru. Guru-guru data ini dah diberi kursus pada bulan Mac tahun ni. So, kita nak tengok keberkesanan kursus yang dihadiri tempohari. Overall, pengurusan di sekolah masing-masing berada di tahap Gemilang. Alhamdulillah. Ada dua point yang aku dapat, yang memerlukan penambahbaikan dalam kursus seterusnya selepas ini. Yang pertamanya lebih kepada pengurusan fail. Kena tekankan lebih sikit berkaitan fail rasmi, pengendalian, fail sokongan dsb. Yang keduanya, about Access training. Maybe kena slowkan lagi pace, dan pastikan mereka dapat buat, individually. Kena bold INDIVIDUALLY. Pasal bila dah balik ke sekolah, depa keseorangan semula. Read on for more picas...

Ahad, 30 September 2012

Pemantauan Mersing

Rabunya ke Mersing, Felda Nitar to be exact. Buat pemantauan ke dua buah sekolah. Hmmm... Quite OK with beberapa perkara yang perlu ditambahbaik. Masa nak balik singgah ke tepi pantai. Beli kopok. Baru ni la aku jumpa kedai idaman tu. AMliza ropernya, bukannya Amrizal seperti yang digembar gembur tempohari... Nice..

mknace unlimited™ | Pemantauan Mersing
makan nasi lemak ayam.. hmmm... ikan bilis diganti ngan ikan tongkol, orang sini panggil tuna yerkk..

mknace unlimited™ | Pemantauan Mersing
SMK Nitar on the go

mknace unlimited™ | Pemantauan Mersing
encik fadzli yang sentiasa berkot... hehehe

mknace unlimited™ | Pemantauan Mersing
sk lpkp nitar 1 ada cikgu comel, namanya tu

mknace unlimited™ | Pemantauan Mersing
jumpa jugak kedainya,akhirnya...

mknace unlimited™ | Pemantauan Mersing
sekilo beli kopok kering... alang alang



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 3 Julai 2012

Moh ke Batu Pahat

mknace unlimited™ | Moh kita ke batu pahat
Sesi paksaan makan derian batu pahat
Semalam ke batu pahat. Meeting precouncil jawatankuasa induk pemantauan. Tengahari sempat dipaksa melantak derian. Adoyaiii...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Moh kita ke batu pahat
problem la pulak pagi nih
mknace unlimited™ | Moh kita ke batu pahat
tensen la pulak
mknace unlimited™ | Moh kita ke batu pahat
derian yang perlu dilantak
mknace unlimited™ | Moh kita ke batu pahat
semayang jap kat semejid
agak lengang semejid ni
alamekkk... ada tanda nak bengong nih... sib baik kat pekan nenas dah ok balik

Khamis, 21 Jun 2012

Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor Sesi 2

mknace unlimited™ | Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor
Sesi audit bahagian Pemantauan Lokasi
Hari ni tiba giliran kami sekali lagi. Kali ni audit untuk Pemantauan pulak. Alhamdulillah, semua OK.  Terima kasih banyak atas perkongsian semasa pemantauan tadi. Untuk pengetahuan, auditor untuk bahagian pemantauan ni adalah En. Zaki, Pegawai Kualiti dari PPD Hulu Selangor. Terima kasih banyak. Terbaeekkk!!!!



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor
Sesi audit bahagian Pemantauan Aktiviti & Program



Jumaat, 20 Januari 2012

SMK Kompleks Sultan Abu Bakar the verdict



Next, ciq. Same problem. Vsat tak memuaskan. Option ketiga, broadband. Maybe Yes.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
Galaxy Tab

Pagi dari pendas laut



Awal pagi ni aku dah terpacak kat sini. Baru nak call gb, dah dengar hon kat belakang. Gb ajak gerak sekali ke sekolah. Let's go...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia