mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sekolah baru. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sekolah baru. Papar semua catatan

Selasa, 27 Disember 2011

Majlis Penyerahan Projek Siap Rendah



Seterusnya diikuti dengan majlis ringkas penyerahan projek siap rendah. Di sini kontraktor utama menyerahkan replika kunci sebagai simbolik kepada KSU KPM, yang seterusnya diserahkan kepada guru besar sekolah.

Alhamdulillah, selesai semuanya.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Lawatan kerja KSU KPM



Lawatan ke blok akademik dan pentadbiran SK Damansara Aliff oleh KSU KPM bersama kontraktor utama, Pengarah JPN Johor dan PPD Johor Bahru.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

SK Damansara Aliff



Lam kul sepuluh dah mula gerak ke damansara aliff. Hari ni ada penyerahan sekolah dari pemaju kepada kpm. KSU sendiri akan datang memantau dan menerima.

Off we go...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Sabtu, 25 Disember 2010

Penandaan GIS SJKC Thorburn

Klik untuk gambar yang lebih besar
Sekolah baru di daerah JB, tapi lama di daerah Kluang; pindah lokasi.
Pagi Rabu lepas aku gi menanda GIS kat sekolah baru tukar nih. Letaknya kat Bakti, Mutiara Rini. Senang ja nak jumpa sekolah ni. Bangunan baru dan besar. Masa aku sampai, kerja-kerja menaiktaraf facilities sekolah masih berlangsung. Terus baca koordinat guna GPS aku, pastu baru jumpa guru besar. Maklumkan user dan password sekolah untuk web PPDJB, terang pasal pengurusan maklumat. Dah setel terus balik ofis balik>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Masih lam proses naiktaraf. Pas ni ada la logo dan nama sekolah depan nih.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap ada court basket tuh.. nanti mesti naik bumbung punya kat sini. Target aku la kan.

Enjoice...Sharing is power!!!