mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sms infoblast. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sms infoblast. Papar semua catatan

Jumaat, 18 Februari 2011

TM Infoblast

Klik untuk gambar yang lebih besar
Sib baik aku pakai infoblast
Banyak betul yang nak kena betulkan segera. Alhamdulillah. Dengan menggunakan akaun infoblast, aku dapat send sms serentak pada guru data berkaitan secara pukal. Cuma slack sikit pasal akaun aku nombor rumah aku, so ada gdm yang call ke rumah aku la pulak.

Last last aku taruk sekali lam sms tu no fon aku. Belasah ajer la. Tapi seingat aku memang bertalu talu la gdm dapat sms aku semalam. Mana taknya, semua penyemakan statistik dan perjawatan di ambil sepenuhnya dari emis sekarang. Perghhh.. ngan aku, ngan gdm memang saling sms mengsms la. Sampai ke tengah malam tu..

ps : petangnya sebelah petang gi lepak jap ilangkan ke'panas'an. Tengok beruk kat tanjung emas pun jadilah.. release jap..

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 6 Oktober 2010

Benchmarking Ganu - Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 Oktober 2010
Masa : 2.15 petang
Tempat : Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu
Mood : Hmmm.. Quite good

Boleh tahan jugak la. Tapi disebabkan berkongsi tempat dengan Wisma Persekutuan, tempat parking nampak fully loaded; kena pulak dengan tempat yang bebetul ditengah-tengah kuala terengganu. sama macam kat JPNT tadi, layanan yang diterima memang sangat bagus. Dia punya presentation pun menarik, banyak inovatif yang dibuat, yang paling aku suka sms infoblast tu. Balik nanti memang cadang nak try jugak la. Satu langkah kalau web sekali lagi kena hack kan..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
2.15 petang.. Kami tiba ke wisma persekutuan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni la bangunan wisma persekutuan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
PPDKT terletak depan bangunan dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
asal dulu ni adalah bangunan jpn terengganu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mula mengambil tempat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucaptama dari PPD

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah macam sidang akhbar pun ada.. penuh reporter

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ler netbook kerajaan terengganu yang diagih pada semua pelajar terengganu tahun 5 dan 6 tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pindah ganu beh gak ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucap balas dari Pn. Bahariah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bertukar cenderamata

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni nak nunjuk kat orang kampung kata En. Lutfi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makan time

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Seronok sungguh wakil JB yer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En. Lutfi ngan tapai kegemaran dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah selesai semua..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sempat lagi kami interview pegawai maklumat dia..

Enjoice...Sharing is power!!!