mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label abah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label abah. Papar semua catatan

Khamis, 2 Januari 2014

Nasi beriani abah

Nasi beriani abah for lunch. Sesi amik order.. amik beriani gam ajer la

Selasa, 26 Mac 2013

Homestay Abah - Penambahbaikan

Homestay Abah - Penambahbaikan dibuat lagi. Tamabah bangunan baru lagi. So, kini dah ada dua rumah under the name of Homestay Abah. Untuk yang lama, besar. Boleh muat sehingga 30 orang. 5 bilik tidur, ruang tamu yang besar, dapur, 2 bilik air, dua tandas, semuanya berasingan. Untuk yang in progress ni, kita buat ala-ala hotel, dua bilik, ruang tamu, dapur, 2 bilik air + tandas. Dedua ada ruang lepak yang best mengadap ke gunung baling. Boleh enjoy scenery masa pagi dan petang. Kalau masa sawah menguning tu lagi best. Apa pun kalau nak detail boleh gi ke laman web Homestay Abah di alamat http://homestayabah.wordpress.com. So, just browse to see the progress bagi bangunan baru yang dibina bersebelahan dengan bangunan yang lama. Bukan apa, ramai yang nak tapi tak boleh nak masuk. Full booked. Bila ada dua, senang ler sikit untuk layan permintaan tetamu kan. Boleh jugak contact terus ngan tokei, cikgu abu hassan di talian 013-4365352. Harga jamin anda puas hati.


Rabu, 16 Mei 2012

Mesej paling bermakna buatku

Terima kasih abah dan mak. InsyaAllah kami semua akan pegang kata-kata abah dan mak.

Post via Blogger Tab

Isnin, 23 Januari 2012

Abah, baby okk



Abah, baby okk. Abah, baby okk. Katanya.

Rupanya nak layan movie Baby's day out. Ni satu satunya movie yang ziqri memang layan tahap dewa. Memang releks jer kalau bukak citer ni. Kalau tak... Paham paham ajer la



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
Galaxy Tab

Sabtu, 8 Januari 2011

Abang Ziqri dah nak 10 bulan

Klik untuk gambar yang lebih besar
Lepak jap ngan kakak dia yang nak gi daftar taekwando pagi ni
Abang jiqri ni pun dah nak masuk 10 bulan dah. Progress terkini dia.. dia dah leh sebut mama sebelah siang dah.. kalau tak.. sebut mama sebelah malam ja. Time nak tido je la tu. Yang lain.. abah abah abah.. jeles mama dia.. Progress kedua, dia dah leh berdiri selama 3 saat. Dah makin maju dah tu. Tak lama lagi tu berlari la ni>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dengan pembaris la pulak. Siap bergendang ke bakul tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepak jap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Saya nak berjalan ke mana pun susah.. Abah asik nak amik gambo ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bukan setakat berdiri, berjengket tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ada ajer barang nak dikemas dia nih.. ziqri ziqri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pemantauan beg mengaji kakak kakak dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Main lam bakul jap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
hai.. bahaya nih.. berdiri kat hujung tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
iqa dah siap.. tali pinggang masih putih pasal.. baru belajar sebulan pastu pindah sekolah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni baru nak sambung belajar balik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
camana nak ikat ni haa..

Enjoice...Sharing is power!!!