mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sebagai. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sebagai. Papar semua catatan

Rabu, 5 Ogos 2015

Tuisyen UPSR sebagai Rutin Mingguan Iqa


Tuisyen UPSR sebagai Rutin Mingguan Iqa. Ni lah rutin harian kami. Tunggu anak abis tuisyen di sekolah. Go for the best in UPSR 2015.

Ahad, 29 Disember 2013

Perimau Johor sebagai rakan strategik Guru Muda 1 Malaysia

Perimau Johor sebagai rakan strategik Guru Muda 1 Malaysia. Semoga semakin mantap GM1M amnya dan Johor khususnya.

Send via mobile cap ayam aje

Jumaat, 17 Ogos 2012

Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK

mknace unlimited™ | Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK
Titah sultan
Pagi selasa, persada. Awal kami sampai kat situ. Jam 8 dah terpacak. Target, malas nak bersesak. Parking, dapat bebetul depan kaunter bayo persada. Terus gerak ke dewan. Sekali nengok satu land rover. Cam kenal tapi sapa yerk. Al maklum la, orang rabun malam cam aku bukannya nampak sangat orang lam keter kat tempat parking, tetambah yang suram cenggini. Sekali dia turun tingkap keter, rupanya En. Zainal. Loh...

Apapun, terus masuk ke dalam dewan dia. Hmmm... memang gah. Layan keindahan jap, pastu kuar. Gi lepak luar ngan pegawai jpn yang lain, sebab staf tengah susun goodies bag lam tu. Lam jam 9, kami masuk semular... Masa ni terus gi amik tempat, paling depan untuk orang biasa; depan tv. Layan videoclip SABK jap.

Lam jam 9.30, dewan dah penuh. VIP mula masuk sorang demi sorang. Tunggu. Sekali nengok tentatif.. Alamak.. jam 11.00 baru mula daa.. tapi memang orang awam (awam ler sangat kan), macam aku nih memang dijadualkan berada lam dewan lam jam 9. Layan videoclip SABK lagi yang dah berapa kali dah di rewind, sampai aku pun dah hafal lepas ni apa, lepas ni apa. Hehehehe...

Jam 11.30, acara bermula. Wau... memang standard. Dengar pancaragam main lagu bangsa johor memang terbaeekkk!!!! Setel semua ucapan, MB dan lepas tu TPM; Sultan Johor bertitah. Memang best. Lepas tu upacara sign MoU pun berlangsung. Alhamdulillah. Selesai sudah. Lepas ni tugas kami sebagai penjaga maklumat akan bertambah lagi. 25 SABK kini sah berada di bawah JPN Johor. Setel jer pemberian kod sekolah pasni, memacam akan kami mulakan, taklimat PGB, guru, guru data.. Chaiyok... All the best!!!!

ps : perkara yang paling best hari tu adalah ... aku tertinggal tab aku kat rumah!!! huhuhuhu... sib baik ada henpong, tapi tak leh checkin la aku sehari...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK
the venue pagi selasa ... persada

mknace unlimited™ | Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK
semua sibuk dengan a simple taklimat

mknace unlimited™ | Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK
calon pertandingan imam muda ??? kekekeke

mknace unlimited™ | Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK
layan videoclip SABK sebelum mula kije

mknace unlimited™ | Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK
semua video amik sound by letak mike kat speaker...

mknace unlimited™ | Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK
getting ready for work

mknace unlimited™ | Majlis MoU Pendaftaran Sekolah Agama Negeri Johor sebagai SABK
Ucapan dari TPM