mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label muzik. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label muzik. Papar semua catatan

Jumaat, 5 November 2010

Youtube : Selagi ada rindu



Lagu ni memang best. Antara lagu pertama yang aku bukak kuat-kuat bilamasa aku memula masuk pejabat baru aku dulu. Ngam hoo.. Pak Long memang best la menyanyikan lagu dia nih. Bila aku search. Rupanya Kristal pun dah menyanyikan lagu yang sama dengan rentak yang dibarukan. Muzik memang maybe Kristal nyer lebih syok layan, tapi aku lagi suka vokal penyanyi asal dia yang lebih menyelami lagu ni.. Korang banding la sendiri..



Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 4 Februari 2010

The colourful faces of SKTTA - Music

©2010mknaceunlimitedHari ini sama cam semalam. Malah lebih baik lagi. Aku bertambah bersemangat balik. Lens aku kini memang dah kembali ke seperti mula-mulanya aku bertapak dalam industri ini, 70-300mm. Tapi nampaknya tangan aku cam tak sehebat dulu. Mana taknya, asyik dol pakai ultra wide jer. Ni dah balik ke asal. Kena tune balik la tangan tu.

Mangsa pertama adalah Iqa, masa assembly tadi. Memang nampak betul tangan aku shaky giler. Dah lama aku tak pakai 300mm ni. Aku akan cuba balik sampai perfect tak shaky cam dedulu. InsyaAllah.

©2010mknaceunlimited
Untuk gambo ni jer aku dah ambik dekat 10 kali pakai burst. Ni jer yang nampak muka dia. Action tangan tak dapat. Dapat action tangan, muka tak nampak. Keep practicing semula.

©2010mknaceunlimited
Adakah deme ni sedo aku amik gambo deme?

©2010mknaceunlimited
Bebudak PA. Kenapakah bebudak ni akan baik dengan aku juga. Dari sekolah sains lagi tu. Bukan bebudak ni la kan..

©2010mknaceunlimited
Atlit sekolah yang baru habis training pun kena jugakkk.. Do your best petang ni.

©2010mknaceunlimited
Jenuh nak menyalin nota muzik yang aku bagi.. Haaa.. korang kena pandai baca not dulu ya..

©2010mknaceunlimited
Bebudak kelas muzik aku. Berterabur giler minggu lepas. Alhamdulillah.. dah makin lancar..

©2010mknaceunlimited
Dah makin lancar dah bebudak ni main. Hari ni jer aku kasi dua lagu pendk untuk diaorang tiup.

©2010mknaceunlimited
Pusat akses sesi rehat tahap dua.

©2010mknaceunlimited
Sempat lagi senyum tu..

©2010mknaceunlimited
Amboiii.. kusyuk tul korang ni yerk..

©2010mknaceunlimited
Sempat lagi tu..

Khamis, 10 September 2009

Lagu / muzik latar perbarisan rumah sukan



Susah jugak kan nak cari lagu atau muzik latar yang digunakan semasa perbarisan. Jenuh gak la carik lam internet. Segala mak nenek aku taip. Dari lagu kawad la, lagu perbarisan la; tu belum masuk youtube lagi tu. Hehehe.

Tapi last-last dapat gak dicari apa yang diidam-idamkan itu. Ada 9 lagu. Terima kasih kepada penyumbang lagu dan PPD Hulu Langat selaku pembekal tapak. Terima kasih la bebanyak. Sebab alang-alang dah jumpa aku pun share sekali la kat sini.

Track 1 ... Dengar | Download
Track 2 ... Dengar | Download
Track 3 ... Dengar | Download
Track 4 ... Dengar | Download
Track 5 ... Dengar | Download
Track 6 ... Dengar | Download
Track 7 ... Dengar | Download
Track 8 ... Dengar | Download
Track 9 ... Dengar | Download

Klik jer link kat atas ni. Kalau tak leh right-click track yang dikehendaki; pilih save target as.