mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Fair. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Fair. Papar semua catatan

Sabtu, 1 Mac 2014

Matta Fair 2014 Johor

Matta Fair 2014 Johor. Ye ye o aku bangun awal pagi ni. Kengkonon nak gi Matta Fair dat Expo Danga tu. Hehehe.. apa kaitan dengan bangun terrrlebih awal pun aku tak tau. Memang dah habit la tu kan. Ahahaha. So, aku check dulu venue. Eh eh.. bukan hari ni ler. Minggu depan la. Mati mati aku ingat minggu ni. Masa balik dari KV Tanjung Puteri aku terperasan kat billboard tu hujung minggu ni. Rupanya...

Johor Bahru ja ada dua kali untuk tahun ni. Meme terbaeekkk!!!!lah... Maybe nak return balik ke Sarawak. Tu target aku ler. Hehehehe... Amacam.





Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free