mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label makan besar. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label makan besar. Papar semua catatan

Isnin, 19 Disember 2011

Makan besar



Agak lama kami tak makan besar kat luar sebegini. Sejak aku duduk kat ppd, rasanya semua tapau bawak balik rumah je. Alang alang singgah makan kat bestmart, apa salahnya makan besar terus. Boleh tahan jugak makanan kat medan selera ni.

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Isnin, 5 Disember 2011

Makan busat



Makan manyak busat semalam. Ada sate yang menjilat jari rasa kuahnya, ada fries black pepper yang sungguh yummy, ada mihun goreng yang aiyoo sidapnyerrr. Erkkkk!!! Alhamdulillah

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Ahad, 9 Januari 2011

All set & ucu lengkapkan suasana

Klik untuk gambar yang lebih besar
All set to max, and here we go
Cam biasa, aku kalau nengok movieatau nengok konsert yang memang aku nak nengok memang aku akan set speaker aku to the max. Baru puas hati beb. Apa barang nengok biasa biasa. Rugi ja orang dah siapkan sound system yang dasyat kalau kita tak nak guna kan.

Apa yang lagi best, ucu siap belikan makanan la pulak malam ni. pergghhh.. berkampung dopan tibi kito malam nih. Yihuuu>>>>



Apa yang kitaorang makan malam ni sambil layan AJL.. jeng jeng jeng

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!