mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label buai. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label buai. Papar semua catatan

Sabtu, 18 Jun 2011

Ziqri dan buaian

Dah makin pandai dah sekarang ni. Dulu, siap nangis bila letak sini. Sekarang, nak ambik dah pandai tolak. Buai dah berani main, gelongsor pun dah berani.
Published with Blogger-droid v1.7.1

Sabtu, 8 Mei 2010

Ziqri's first time in buai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarGambo ni pun dah lama amik, sampai dah bersawang dah lam memory card lam kamera. Cam biasa, hari sabtu ngan ahad jer ada sikit masa untuk hapdet blog aku nih. Pergghh.. Makin lama makin sibuk lak.. Tetambah makin banyak yang kerajaan nak buat sekarang nih.

Ni, kira first time Ziqri masuk lam buai. Buai ni turun temurun dari kakak syafiqah dia lagi ni. Turun ke Syafinaz, dan sekarang ni Ziqri's turn. Kain pun tarak lagi, masa ni la. So, nak tak nak; pakai kain pelekat abah dia jer la. Ziqri enjoy lak tu. Hahaha.. pasni berbuai jer la awak ni..

::Klik untuk cerita penuh::




©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!