mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label hack. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label hack. Papar semua catatan

Selasa, 8 November 2011

Got twice today

Yippeeekaiyeeiiii!!!! Terbaeekkk!!!!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sempat jugak tu

Kena hack pagi tadi at 6.40am. Tensen betul. Terus betulkan dulu and report to hoster.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Jumaat, 28 Oktober 2011

FAM KENA HACK

Ini memang bebetul tak puas hati ni. Ni pastinya ekoran kes naik harga tiket final sabtu ni. Habis laman web fam yang beralamat url http://www.fam.org.my kena hack. Nasib, nasib...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sabtu, 4 September 2010

Cerempet tul la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 September 2010
Masa : 9.20 malam
Tempat : Depan komputer den
Mood : Bingai tul la mangkuk nih

Memang mangkuk tul la mangkuk nih.. dah la hack aku nyer google akaun. Kan dah habis aku nyer gmail sama blogger tak leh masuk; sebabnya google dah sekat pasal dia kesan aktiviti spamming yang menggila. Nak tak nak kena contact google dan tak sampai 5 minit dah setel semua. Tengok la apa yang dah dia send.. Memang menggila dia hantar spam kat akaun lain yang pernah contact aku.. So sesapa yang dapat emel spam tu.. Abaikan saja.. Hampeh tul si hacker mangkuk nih.. Nyusahkan orang jer.. Cit podah..

Enjoice...Sharing is power!!!