mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pejabat pelajaran daerah johor bahru. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pejabat pelajaran daerah johor bahru. Papar semua catatan

Ahad, 26 September 2010

Video pelancaran Immersion & Internasional Programme


Memang tak menang tangan minggu ni. Satunya, pasal nak siapkan bideo gimik program ni la. Memang ad hoc tu. Aku mula hari Rabu. Carik semua bahan. Siapkan dia nyer intro, hari khamis full swing. Hari jemaat dah test kat site. Semalam dah dilancarkan kat SMK Mohd Khalid. Perghh.. Alhamdulillah semua OK.

Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 21 September 2010

Logo baru Pejabat Pelajaran Daerah transparent

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nampaknya kena jugak aku buat imej vektor baru untuk logo ppd kebangsaan.. Yang aku search lam tenet langsung tak memuaskan hati langsung. Ni haplod hasil dengan belakang transperent. Kira ok la untuk viewing pleasure kata orang melayu kat tenet nih.. Yang besar akan dihaplod kemudian.. Of course kat fotolia aku la kan.. Aku akan haplodkan yang ada tulisan jb kat bawah tu ngan kosong..

Enjoice...Sharing is power!!!