mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label dengkil. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label dengkil. Papar semua catatan

Khamis, 12 September 2013

Yok pulang ke Johor Bahru


Yok pulang ke Johor Bahru. Jangan tanya awat aku boh gambaq ni. Senap kat R&R Dengkil semalam masa on the way balik ke JB dari Shah Alam. Punya la tak larat nak nulih semalam. Hari ni pulak penuh ngan meeting. Malam baru ada sikit masa nulih. Read on...

Isnin, 9 September 2013

Yok ke De Palma Shah Alam


Yok ke De Palma Shah Alam. Pagi ni kena gerak ke shah alam. Ada mesyuarat berkaitan penentuan lokasi sekolah, bandar luar bandar. Datang opis dulu, buat kerja rutin; semak dashboard, buat banner untuk UPSR (good luck pada semua pelajar tahun 6 nooo) dan sebagainya. Lam kul 10 baru gerak meninggalkan jabatan bersama norman. Read on...

Ahad, 12 September 2010

Pit Stop #4 : R&R Dengkil

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 11 September 2010
Masa : 5.40 petang
Tempat : R&R Dengkil
Mood : Rasa nak lepak lama sikit kat sini

Harap-harap ni last la berenti. Tu yang susah bila gerak tengahari ni. Semua segar bugar, bulat biji mata. Macam macam cerenah dia. Nak buang air, nak makan, nak itu, nak ini. Balik ke kedah 3 kali jer berenti, balik semula ke johor.. haaa.. dah 4 kali dah ni.. Penat berenti daripada penat bergerak. Berenti makan malam kat sini. Cam biasa kat nadia senario. Yang tak best dia tak buat goreng-goreng panas hari ni, tak cukup tenaga katanya. Biasa la, masih lam mood raya.. Lupa nak cakap, sebelah ke selatan ni pun dah setel hapgred dah.. so dah cantik macam yang ke utara sana nu.. Cuma, masih banyak gerai tak buka.. Isi minyak sekali lagi, kasik full tank balik.. Penuh dalam RM40 jer..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah sampai dengkil dah kita..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ada taman mainan baru looo...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom kita makan dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni tandas baru dia.. memang kelas..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Surau masih ditempat lama.. cuma memang kemas la dia buat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ruang legar baru

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kat sana nun kawasan gerai dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Banyak bangku disediakan kat sini

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Terpaksa la kami makan yang ready made hari ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa sama adik makan nasi ayam.. aku sama mama makan mihun soto

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Adik nak makan mihun soto la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tu gerai dia.. penyusunan baru ni nampak lebih kemas dan elok.. sapa yang dah biasa ke sini pasti akan bersetuju

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sink kanak kanak pun dah disediakan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Taman kanak-kanak yang lebih selamat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sink sekali lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sedap tak adik inaz

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Adik sukaa...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Isi minyak kasi penuh dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. dah boleh mula gerak semula

Enjoice...Sharing is power!!!