mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label tceas. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label tceas. Papar semua catatan

Sabtu, 4 Julai 2015

Servis Livina @TCEAS Skudai Service Centre

Servis Livina @TCEAS Skudai Service Centre


Hari Khamis lepas aku gi Skudai Service Centre. Dah jadi kebiasaan aku booking online aje. Nak jadi cerita, sistem pulak down hari tu. Walau aku gi sebelum time booking, iaitu 3.30pm; tapi... sistem baru OK after for about 30 minit after. Jadi a bit melengung tak buat apa la sebelum tu. Apa pun memang diaorang did a good job. Walaupun service centre ni tutup jam 5, tapi diaorang tetap teruskan sampai semua selesai. Kipidap. Memang terbaeekkk!!!!


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 27 Julai 2013

Aktiviti cuti hujung minggu sebelum puasa


Aktiviti cuti hujung minggu sebelum puasa. Banyak yang kena buat sebelum puasa menjelma. Hehehe. Dah la dijangka kesibukan melanda puasa ni nanti. Layannnzzz... Read on...

Sabtu, 26 Mei 2012

Nissan Service Centre Skudai

Petangnya, jam empat, aku dah ada kat sini. Buat appointment online. Sedap la pulak sebelah petang ni. Ada 3 customer jer. So lepak layan astro sambil iqa minum semua jenis minuman yang ada kat sini. Aku? Sibuk tulis blog guna free wifi. Kesimpulan, pasni aku akan buat appoinment jam empat lagi. Yihuuu...

Posted via Blogger X8






Selasa, 31 Januari 2012

Setel booking



Setel. Jap ajer nak booking nih. Cuma lambat sikit la. Kalau tak mesti aku dapat yang jam 7 pagi tu. Rugi sikit aaa.. Tengok yang tinggal jam 10, 11 jer untuk sabtu ni. Nak tak nak ambik ajer la.

Tang Savvy aku jer masalah lagi ni. Camner aku nak ngantor nih. Harap dia bukak awal. So leh la aku hantar dua dua keter sekaligus. Setel livina gi ambik jer savvy kan.. Hehehehe.. Harap harap jadi kenyataan tu..

Khamis, 27 Oktober 2011

Nissan service e-booking

Pagi ni setelkan urusan booking service keter nissan. Biasanya aku book pakai lumut ja. Call mok mintak dia tolong bookingkan. Pagi ni saja nak test sistem e-booking dia. Cuma tu lah, nak register kena call. Tapi jap jer diaorang buat kerja. Lam 5 minit aku dah leh online. Follow jer on screen instruction and setel. Siap dapat voucher sebab first time guna online. Yang bestnyer sistem dia lengkap. Maklumat servis sebelumnya pun ada. Terbaeekkk!!!!

ps: nak tunggu proton nyer la pulak. Senang sikit kan...
Published with Blogger-droid v1.7.4