mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pelancaran. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pelancaran. Papar semua catatan

Ahad, 2 Ogos 2015

Padang Merdeka Kuching jadi lokasi pelancaran Bulan Kemerdekaan 2015

Padang Merdeka Kuching jadi lokasi pelancaran Bulan Kemerdekaan 2015

Padang Merdeka Kuching dipilih sebagai lokasi bagi pe­lancaran Bulan Kemerdekaan 2015 yang bakal berlangsung pada 8 Ogos ini. Pelancaran tersebut akan disempurnakan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak. Sambutan kali ini juga berlainan kerana pertama kali tidak akan menyebut tahun ke berapa sambutan kemerdekaan.

Tema pada tahun ini adalah Malaysia Sehati Sejiwa yang mem­perkukuhkan lagi semangat ke­akraban dan kesatuan negara keseluruhannya. Lagu Negaraku juga akan dimainkan di pawagam seperti ta­hun lalu sepanjang sambutan bulan kemerdekaan kelak.


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 24 Disember 2013

Perhimpunan bulanan bil.12/2013 pelancaran logo jpnj

Perhimpunan bulanan bil.12/2013 pelancaran logo jpnj dan diikuti dengan penyampaian sijil penghargaan.

Sabtu, 21 Disember 2013

Majlis Pelancaran Jersi dan Memperkenalkan Pemain Pasukan Johor Darul Ta'zim bagi musim 2014

Majlis Pelancaran Jersi dan Memperkenalkan Pemain Pasukan Johor Darul Ta'zim bagi musim 2014

Pada supporter dan kipas susah mati JDT. Moh ke majlis ni... malam ni tuh...

Tarikh: 21 Disember 2013
Jam: 8.00 malam
Tempat: Stadium Tan Sri Dato' Hj. Hassan Yunos, Larkin
Masuk Percuma

Tunku Mahkota Johor, DYAM Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim dijangka berangkat ke majlis.

Rakyat Johor dijemput hadir untuk memeriahkan majlis.
Mohon Sebaran. 

Rujuk FB JDTFC https://www.facebook.com/JohorDTFC

Boleh layan live streaming di http://johorsoutherntigers.com.my/jdtv/

Jumaat, 16 Ogos 2013

Majlis Pelancaran Kibar Jalur Gemilang 2013


Majlis Pelancaran Kibar Jalur Gemilang 2013 akan dijalankan mengikut tentatif seperti berikut :

Tarikh: 16 Ogos 2013 (Jumaat)
 Masa: 8.00 malam
Tempat: Dataran Zero, Sungai Petani, Kedah

Anda juga dapat menonton secara live streaming di url berikut http://stream.kedahlive.tv/live/en/

Jamuan Rakyat Merdeka Raya turut diadakan di lokasi yang sama bermula jam 3.30 petang hingga 7.00 malam. Moh ke sana!!!

Khamis, 30 September 2010

Majlis Pelancaran Program Pengantarabangsaan PPDJB - Brunei



Tiada perkataan dapat diucap. Tontonilah sendiri.

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 26 September 2010

Video pelancaran Immersion & Internasional Programme


Memang tak menang tangan minggu ni. Satunya, pasal nak siapkan bideo gimik program ni la. Memang ad hoc tu. Aku mula hari Rabu. Carik semua bahan. Siapkan dia nyer intro, hari khamis full swing. Hari jemaat dah test kat site. Semalam dah dilancarkan kat SMK Mohd Khalid. Perghh.. Alhamdulillah semua OK.

Enjoice...Sharing is power!!!