mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label tanjung leman. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label tanjung leman. Papar semua catatan

Sabtu, 23 Mac 2013

Babai Felda Residence, Tanjung Leman

Babai Felda Residence, Tanjung Leman. Makan. Checkout. Bergerak pulang. Singgah jap ke Jeti Tanjung Leman. Satu-satunya tempat yang ada souvernir untuk dibeli. Tapi harga... mak datuk. A bit higher bagi aku. Ye lah. dah biasa beli benda yang sama di mersing. Tapi mersing pun boleh tahan jauhnya. Kalau terdesak, better beli ja, terutama kalau bukan nak bergerak ke arah mersing.

Babai Felda Residence, Tanjung Leman

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Tres

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Tres.
Dah tiba hari terakhir di sini. Alhamdulillah. Semua berjalan lancar. Ralat di hari akhir semuanya dibawah 20. Terbaeekkk!!!! setakat ini. Semakan ralat dan verifikasi dijalankan pada semua sektor yang terlibat sebelumnya. Semakan akhir bersama rendah. Tahniah pada semua yang terlibat, dari pegawai sektor yang datang bersama-sama kami, pegawai maklumat yang tak jemu-jemu menelefon sekolah, guru-guru data, pentadbir sekolah dan semua yang terlibat secara tidak langsung. Tanpa anda, kesahan data tidak akan dapat ditentusahkan oleh kami. Terima kasih atas bantuan dan kerjasama.

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Tres

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Deux

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013 - Part Deux

Sambung hari kedua la pulak ya. Sesi dimulakan dengan verifikasi data spi, btp dan akp. Seterusnya disambung dengan data menengah. Sebelah petangnya diteruskan dengan verifikasi data rendah. Malam, kita sambung garis panduan jpms dan pk16. Yang penting, malam ini hamper separuh pm dah pakai windows 8 tuh...

 
sesi pagi : spi, btp dan akp

Jenjalan petang di Felda Residence, Tanjung Leman

Lupa la pulak nak masukkan suasana petang di Felda Residence. So... Layan nooo...

 
Café

 
swimming pool

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013

Hari rabu lepas, kena gi mersing untuk verifikasi data emis mac 2013. Gi ngan lan dan ayathul. Apa pun sebelah pagi tu setelkan kije kat pejabat dulu terutama bab pendidikan khas inklusif dalam apdm. kira ok ler. habis semua aku call pagi tu. hehehe... dah setel, lepak jap nunggukan kenderaan...

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013
 
Sementara menunggukan lan dan ayathul, layan view jb dari tingkap utama bangunan jpn

My journey : Mesyuarat Verifikasi Data Emis Johor Mac 2013
 
Pastu, turun, dan lepak kat perpustakaan jap. Baca paper. Blackout. tukar baca e-paper