mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 2010. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 2010. Papar semua catatan

Jumaat, 13 Januari 2012

Movie review : Tron Legacy [2010]



Petang ni cam banyak masa la pulak. Walau aku sampai rumah lam 6 pm. Tapi pasal the gang tengah karaoke kat luar, aku malas nak dengar, tu yang jadi panjang masa aku untuk layan movie super duper ni.

Kisah yang berdurasi 2jam ++ ni digarap dari video games glamer dedulu, tron. Aku tak main games ni dulu pasal masa tu harga dia memang mahal. Zaman atari ler katakan. Melalut ler pulak aku ni.

Key. Apasal aku baru review citer tahun 2010 ni. Pasal aku hanya layan bluray or paling bodo 720p yer. Kisah pasal flynn yang bapak dia pencipta game tersohor. Satu malam bapa dia hilang lepas janji nak bawa dia tengok the grid. Grid tu nama kawasan lam game tron ciptaan dia ler. Cerita terus bawak ke watak flynn dah besar. Lepas dia bikin havoc kat syarikat milik bapak dia, kawan baik bapak dia kasi kunci ke arcade kesayangan bapa dia, atas arahan bapak dia melalui pager.

So, lepas dia masuk ke satu ruang rahsia lam arcade tu, tetiba dia sampai ke dunia tron ni. Kat sini efek memang marbeles. Rupanya dunia ni dah dikuasai oleh klon bapak dia. So, bergasak la dia kat sini sampai bapak dia yang memang memencilkan diri keluar semula sebab nak selamat anaknya ni. Tu la dia target si klon ni pun.

Ending citer ni memang tragis la. Bapak dia memang korbankan diri dia untuk pastikan klon tu musnah dan si flynn ni dapat balik ke dunia asal. Memang efek dan jalan citer terbaeekkk!!!! Aku kasik 4 bintang and the half.

Ps : aku nengok sejam last jer petang tadi, pasal sejam sebelum tu aku dah tengok semalamnya.. Kekeke



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Ahad, 27 Mac 2011

SPM 2010 Result : Ranking MRSM

Klik untuk gambar yang lebih besar
Habis segala logo beseri kuaq tu
Gembira ada, sedih pun ada bila nengokkan ranking mrsm spm 2010. Gembira pasal mrsm pengkalan chepa dengan gps tertinggi lead semua sekolah-sekolah lam malaysia. Sedih pasal mrsm aku jatuh teruk abis.. dari ranking nombor 11 untuk tahun 2009 kepada nombor 29 untuk tahun 2010. Hishh.. merudum ni beb.. Ni yang tensen nih.. Apa pun ni ler dia ranking spm 2010 untuk mrsm. Nanti bila dah clear semua, baru aku taruk GPS dia.. OK..

1 Pengkala Chepa (0.83) Pak Yang punya MRSM still in lead la nampaknya
2 Tun Ghafar Baba (0.91)
3 Taiping (0.97) ni MRSM Mak Yang nih.. kalau dulu paling top la ni.. sejak reshuffle.. abiss..
3 Langkawi (1.33)
4 Kuala Kubu Bharu (1.68)
5 Kubang Pasu (1.73)
6 Kuala Berang (1.73)
7 Alor Gajah ()
8 Kuala Terengganu ()
9 Serting ()
10 Pengkalan Hulu ()
11 Tawau ()
12 Kuching ()
13 Kepala Batas ()
14 Muadzam Shah ()
15 Merbok ()
16 Kota Putra ()
17 Pasir Salak ()
18 Pontian ()
19 Kuala Lipis ()
20 Terendak ()
21 Kota Kinabalu ()
22 PDRM Kulim ()
23 Kuantan ()
24 Lenggong ()
25 Batu Pahat ()
26 Besut ()
27 Gemencheh ()
28 Jeli ()
29 Beseri () MRSM ku yang tercinta.. apasal boleh turun banyak sangat nih..
30 Bentong ()
31 Balik Pulau ()
32 Pendang ()
33 Mersing ()
34 Muar () ni MRSM mama ni.. marah tul bila aku cakap mrsm dia kat bawah abeess
35 Kuala Krai ()
36 Betong ()
37 Transkrian ()

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 5 Februari 2011

Movie Review : Hantu Kak Limah Balik Rumah (2010)

Klik untuk gambar yang lebih besar
4 bintang. Memang best.
Memang best cerita sequel untuk Zombie Kampung Pisang nih. Two thumbs up untuk Mamat Khalid. Cayalah.

Cerita pasal Husin yang pulang semula ke kampung pisang lepas 3 tahun merantau ke Singapura. Balik ke rumah dia mula pelik pasal jiran dia kak limah yang asyik dengan muka pucat dan rambut mengerbang. Sampai la di kena kacau ngan kak limah sebelah malamnya.

Bila dia cerita ke orang kampung dia, semua pakat gi rumah kak limah untuk periksa dan mereka jumpa tengkorak manusia. Maka bermula la cerita sorang demi sorang kena kacau. Sampai la diaorang nak bakar rumah tu, barula keluar cerita sebenar di mana kak limah ni lari dari hospital bahagia. Dan terungkai la semua cerita.

Banyak yang aku tak leh tangkap. Kes kak limah, kes che nin. Cuma yang aku perasan ayu tu dah memang mati sebab dari awal dah si johan tu bercerita. Apa pun memang best cerita ni. Layann.. 4 bintang untuk movie nih.

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 23 Januari 2011

Movie Review - Megamind (2010)

Klik untuk gambar yang lebih besar
Aku kasi 4 setengah bintang
Semalam layan citer nih ngan balqis berdua. Tak tahan tu nengok. Memang best. Citer pasal dua alien yang jatuh ke bumi. Satu jatuh ke rumah orang kaya, ni la metroman. Lagi satu jatuh ke penjara, ni ler hero citer nih, megamind.

Dari kecik diaorang bersaing. Dan biasanya megamind selalu tercorot. Sehingga la dia amik keputusan untuk jadi jahat. Maka bermula la kisah pertembungan kuasa baik ngan kuasa jahat. Nak jadi cerita, masa pembukaan muzium khas untuk metroman; terjadilah satu peristiwa yang menukar persepsi megamind. Dia dah dapat semua, tapi hidup dia bosan lepas dia berjaya bunuh metroman. Dia dah takde hala tuju lagi dah. Mana taknya. Dari kecik kerja dia bersaing ngan metroman ja.

Last last dia dapat idea nak buat superhero baru untuk bersaing ngan dia semula. Tapi apa yang berlaku sebaliknya. Dia pulak yang jadi hero pasal Titan, hero yang dicipta tu dah bertukar jadi jahat. Super jahat. Dan dia telah berjaya mengalahkan titan dan mula disanjung. Memang best citer nih. Aku kasik 4 setengah bintang.

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 22 Januari 2011

Movie Review - Jonah Hex (2010)

Klik untuk gambar yang lebih besar
Jom layan movie adaptasi komik nih
Aku dulu first layan komik ni tahun 1987 tak silap aku. Biasa la. Turun penang, cari komik komik lama ni dah jadi biasa bagi aku. Masa tu memang tengah top citer citer koboi nih. Apa lagi layann.. Masa tu pelik jugak pasal apa hero ni mulut bersambung. Sanggup cari balik isu yang lagi lama pasal nak tau kan. Last last baru tau apa kes sebenarnya.

Movie ni pun dia rungkai dari awal. Macamana si Hex ni kena dera, keluarga dibunuh depan mata, muka dicop ngan besi penanda lembu tu. Tu yang pastu mulut dia jadi cenggitu. Pastu mula la kisah dia memburu balik si Turnbull nih. Si Turnbull ni pulak memang dia ada plan baik nak bunuh presiden masa sambutan 4th of July ngan senjata yang dirampas dari tentera. Gila canggih meriam tuh. Tu lum masuk senjata si Hex lagi. Memang giler la citer nih. Tak tahan nengok senjata tu la. Dengan senjata si hexnya, senjata si turnbullnya. Pergghhh.. Kira mantap habis la.

Cuma yang tak best macam si hex ni lemau sangat la lam citer nih. Asyik kena ja. Pastu revive balik. Dan jangan lupa ngan kuasa luarbiasa dia; cakap ngan mayat. Kekeke.. jangan kata aku tipu lak. Tengok la kalau tak caya. Overall citer ni memang best tul aksi dia. Jalan citer pun not bad la. Aku kasi 4 bintang.

Enjoice...Sharing is power!!!

Jumaat, 14 Januari 2011

Movie Review : Tangled (2010)

Klik untuk gambar yang lebih besar
Two thumbs up
Malam semalam aku layan Tangled ngan bebudak Balqis tuh. Senang ekk.. zaman sekarang ni. Main order jer nak tengok cerita apa, kebetulan; aku pun baru setel donlod ini filim kelmarin, tapi tak sempat nak nengok pasal dah malam sangat untuk bebudak nih. So, hari ni; aku sampai ja rumah terus ajak nengok Tangled nih. Memang best citer dia. Serious..

Cerita tangled ni berkisar pasal cerita Rapunzel, ala yang rambut panjang kat menara tak bertangga tu. Cuma Disney buat versi dia yang tersendiri. Memang hebat sebab, semua dikupas. Kenapa ahli sihir tu nakkan Rapunzel, kenapa tak ambik ja rambut dia masa baby. Very detail cara pengupasan Disney. Dan antara yang terbaik bagi aku.

So, berbalik pada cerita ni. Cerita bermula pasal sorang ahli sihir nih. Dia kekalkan keremajaan dengan menyanyi (puja la tu) satu bunga magik. Nak jadi cerita, ratu negeri tu yang sedang mengandung sakit dan raja arahkan cari bunga magik nih. So, diaorang berjaya cari bunga tu dan kasi ratu tu minum. Apa yang berlaku, kuasa magik tu dah meresap ke baby tadi dan disimpan dalam rambut dia.

Ahli sihir tu ceroboh istana dan jumpa apa yang dia cari. Asalnya dia potong ja rambut, tapi sebab rambut yang dipotong hilang power; maka dia culik baby tu dan menyamar jadi ibu rapunzel ni tadi. Dia pun mula cerita pasal keajaiban rambut rapunzel dan semua orang nakkan kesaktian tu. Tu pasal dia terpaksa kurung rapunzel nih. Rapunzel percaya pasal dia dari kecik disogok ngan cerita yang sama tu kan dan anggap semua orang jahat dan nakkan rambut dia.

Cerita macamana dia keluar bermula bila dia dah 18 tahun dan teringin sangat nak tengok lantern yang raja negeri lepaskan setiap harijadi dia; diaorang nakkan dia balik sengsangat, jadi setiap harijadi dia, diaorang akan lepaskan lantern nih. Masa yang sama hero pun tiba. Hero ni pencuri sebenarnya, dan dia terjumpa menara ni secara tak sengaja masa lari dari kepungan pengawal istana. So, rapunzel dah buat perjanjian dengan si hero ni untuk bawak dia keluar dari menara ni dan di sinilah rapunzel mula mengenali dunia luar yang lain dari pandangan yang 'ibu' dia bagi tahu tu.

Ending, tahu ahli sihir tu yang jahatjumpa balik mak bapak sebenar dia, dia kahwin ngan hero, and ayat biasa cerita dulu.. they live happily ever after. Aku memang kasi cerita ni 5 bintang. Memang best cara garapan dan nafas baru yang diberikan untuk rapunzel. Two thumbs up.

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 12 Januari 2011

Movie Review : The Wushu Warrior (2010)

Klik untuk gambar yang lebih besar
Baik jangan nengok, kecuali tok leh tido
alamek. Memang hampeh tul cerita wushu warrior nih. Hanya sesuai ditonton sekiranya kita memang tok leh tido langsung. InsyaAllah, tak sampai separuh dah tido. Sangat membosankan. Memang dah masuk movie kategori D dah ni.

Cerita pasal sorang anak mat saleh yang termasuk lam komuniti kaum cina yang menentang peniagaan candu, bapak dia mati pun pasal nak tegur bos candu ni la. Pastu dia belajar cara hidup lam kaum ni dan jadi sebahagian dari mereka. Namun target nak bunuh pembunuh bapa dia tetap dia bawak. Sampai tok guru dia mati pasal tak kasi dia bertindak melulu, baru dia sedar dendam tu tak ke mana.

Last siap kuar aura naga la ntah ke apa ntah. Boring gila. Hero pun lebih kemetot dari pelakon pelakon cina yang lain, cam tak sesuai langsung. Overall aku kasi 1 bintang setengah ja untuk movie nih. Jangan tengok, kecuali tok leh tido dan dah tak tau nak buat apa.

Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 11 Januari 2011

Movie Review : Inception (2010)

Klik untuk gambar yang lebih besar
Two thumbs up untuk filem ini
Tak cukup ngan ngangkung, mata aku dah start mintak lebih. Sambung la pulak ngan cerita Inception lakonan leonardo DiCaprio nih. Cerita pasal dunia masa depan, dimana pencurik dah mula mencuri ngan masuk melalui mimpi.

Memula agak blank sikit pasal dalam mimpi pun boleh mimpi lagi. Tapi makin lama kita makin paham ngan apa yang berlaku. Yang part pertama tu ajer dah berlaku dalam dua mimpi. Ngan alat ni, masa dapat dipanjangkan, cara dia melalui mimpi. 5 minit sama ngan sejam lam alam mimpi. Past tu dalam mimpi tu dimimpikan lagi. So, masa dah bertambah lagi. Pergghhh.. dasat tul akal diaorang nih.

Part yang last tu yang dah sampai bermimpi mimpi. Just untuk dapa jugak nengok apa isi lam peti besi yang ditarget tu. Memang gila sempoi cerita nih. Cuma tang last tu, aku rasa Leo memang dimasukkan dalam mimpi yang direka oleh awek tu. Pasal gasing dia tak berenti pusing. Agak aku la. Aku bagi 4 bintang setengah untuk ini filim. Terbaeekkk!!!!

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 25 Disember 2010

Hari Kualiti Jabatan Pelajaran Negeri Johor 2010

Klik untuk gambar yang lebih besar
Barisan pentadbir tertinggi pendidikan negeri Johor
Semalam, bertempat di Dewan Seri Gemilang, SM Teknik Johor Bahru, berlangsung majlis anugerah hari kualiti JPN Johor 2010. Anugerah dibahagi kepada 3 kategori, Anugerah Kualiti, Anugerah Inovasi dan Anugerah Kecemerlangan. Aku datang untuk check kehadiran penerima dari JB. Dan yang paling best tak sangka ada banyak lagi penerima yang tak maklum. Walau bukan dari ICT, aku setelkan ajer la. Sib baik jugak aku ada kat situ pagi tu. Siap buat telekonferen dengan bro suliman. Kasi setel, penuhkan balik bab kehadiran penerima anugerah ni. Tak tau la kat mana berlakunya miskomunikasi nih, yang penting pagi ni mesti setel jugak. Tunggu jugak sampai pengarah dah selesai memberi ucapan. Dah setel bab tu, bergerak balik ke pejabat. Banyak lagi kije nak kena setel nih>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pagi ni last aku dok kat New York, bukannya New York kat amerika tu, hotel new york kat JB; setelah berkampung kat sini ngan Encik Fadhullah dan Encik Arbain nengokkan sistem DOS SBP tuh. Sempat amik gambo sekeliling tempat parking tuh sementara nunggu enjin aku panas. Balik ke pejabat dulu. Pastu baru ke teknik JB.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makin kelas la lani sektor maklumat. Jangan tak caya dah ada team multimedia tau. Ni ler bos team multimedia la ni, encik fadzli. Siap dah ada videocam 3CCD tuh. Katanya sampai bila kita asik nak dok berharap kat BTP, sedangkan kita pun ada kemahiran. Salute bro. Walau ada sikit lagging lam bideo montaj tu, tapi memang best la korang nih. Idup team multimedia. Leh pinjam bideo :) :) :)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
BTP pun turun jugak. Dan aku dah dapat nampak kehebatan diaorang sejak kebelakangan nih. Memang power sebenarnya mereka nih. Cuma depa kena tonjolkan lebih hasil karya depa nih dengan lebih kerap.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pendaftaran awal penerima. Aku pelik apasal Impak tak tersenarai. Memang sesangat mushkil..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kehadiran pengarah terus ke booth pameran hasil inovasi penerima anugerah inovasi pagi tu.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Diana, bekas rakan setugas kat SMKTBI; booth dia la yang paling lama pengarah singgah. Pengarah nampak berminat dengan hasil inovasi berasaskan web ni. Aku perasan sangat terutama lepas dia puji melambung SiSP1 dulu kat Pu Sze.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Satu satu blog cikgu cikgu pengarah belek

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni pulak web portal pendidikan islam. Ni dah dapat anugerah sampai ke peringkat kebangsaan nih. Tahniah ustaz.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Waa.. lama pengarah belek sijil penghargaan peringkat kebangsaan tu.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ramai jugak yang berminat ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dari Pasir Gudang. Paper sorter.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tak perasan dia buat demo ka tak pasal aku dah mula nak masuk ke dalam dewan.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah bermula majlis.

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 16 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Indonesia Filifina

Klik untuk gambar yang lebih besar
Gambar dicilok dari Velasrizal Studio. Tumpang kopi aaa..
Tak banyak sangat nak cerita. Just hapdet keputusan ja. Ni sapa yang menang ni akan bertemu dengan team Malaysia nanti kat Final.. Cewahh cakap gaya yakin ja kan.. Harap harap Malaysia main dengan power masa kat Hanoi nanti kan. Baru boleh masuk Final maaa..

Apa pun balik ke keputusan perlawanan malam ni.. Keputusan Indonesia 1 - 0 Filifina.
Cukupla tu sebijik ja dari Cristian Gonzales minit 32 kan.

Kita nantikan pulak perlawanan malaysia di hanoi 18 Disember nih.. Malaysia Bolehh!!!
Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 15 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Malaysia Vietnam

Klik untuk gambar yang lebih besar
Sumber pencilokan gambar: Pen Merah Pen Biru
Malam ni memang team malaysia main dengan bagus. Puas hati gak nengok. Separuh masa pertama memang banyak asakan ja dari kedua-dua pihak. Tapi nampak permainan vietnam lebih bahaya dari malaysia.

Separuh masa kedua, memang dah mula malaysia bermain garang. Gol pertama dalam minit ke 60++ oleh Safee. Aku pun tak tengok sangat masa dia. Yang aku tau. Gol. Minit keberapa apa nak kisah kan. Pastu mula la sesi main gaduh gaduh. Biasa la.. Dah start stress kan. Lam minit 75++ sebijik lagi gol malaysia dapat. Safee lagi yang boh. Memang terer la hang..

Tengah dok layan syok syok mak pulak call pasal masalah sistem. Layan.. Sambil nengok bola, sambil nengok sistem.. Dah setel dah pun.. Tak kisah.. Bola tetap bola, sistem tetap sistem.. dedua boleh jalan sekali nyer.. Dari dulu orang selalu gelar aku multitasking.. boleh buat banyak kije serentak..

Key sambung balik pasal bola.. Malaysia kena terus bertahan dan score lagi.. Pasai nak bawak ke vietnam pulak nanti. Kang sampai sana kampung sudah kena tinggal, jaguh sudah terbang sapa yang susah kan..

Dah tambah lagi 3 minit la pulak.. Bertahan dan terus bertahan. Apapun tahniah pada Malaysia atas kemenangan 2-0 malam ni. Tambah lagi score masa kat vietnam nanti. Baru la malaysia boleh!!! Ke final kita nanti hendaknya..

Enjoice...Sharing is power!!!

Isnin, 22 November 2010

Hari Keputeraan Sultan Johor

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 16 November 2010

Selamat Hari Raya Aidil Adha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Selamat hari raya aidil adha pada semua umat islam seluruh dunia. Yang penting hari ni masih kije. Raya haji sehari ja. Lusa kije balik. Yahuuu!!!

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 6 November 2010

Hari Raya Aidiladha 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Baru sat tadi Penyimpan mohor besar raja-raja mengumumkan hari raya aidil adha tahun ni jatuh pada 17 November 2010. Rabu sekali lagi la tu.

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 31 Oktober 2010

Happy Deepavali 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Happy Deepavali.. Happy Deepavali.. Cuti deepavali tahun ni boleh tahan jugak. Sesetengah sekolah ambik sampai 3 hari kat JB nih. So sekolah lam dua hari ja. Tapi pelik jugak apasal tadak sapa alert pasal raya haji. Dah la jatuh tengah minggu.. sari pulak tu. Nasib nasib.. Apa pun, minggu depan aku akan outstation ke Mersing 3 hari. Tu pasal dah taruk banner ni siap-siap. Alang-alang dah wat untuk web rasmi, taruk la sekali kat blog sendiri kan. Chiaooo..

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 24 Oktober 2010

Pertandingan Choral Speaking Alam Sekitar Zon Selatan 2010



Enjoice...Sharing is power!!!

Pertandingan Choral Speaking Alam Sekitar Zon Selatan 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 13 Oktober 2010
Masa : 9.00 pagi
Tempat Dewan SK Angkatan Tentera

Video masih lam proses haplod ke youtube. Sementara tu layan dulu foto yang tak seberapa ni dulu..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 16 Oktober 2010

Jengjalan 101010 versi bideo part 1


Hari paling banyak kenduri kahwin.. Layann..

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 10 Oktober 2010

Kembara remote Ziqri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 9 Oktober 2010
Masa : 6.55 petang
Tempat : Rumah
Mood : Apa ni??

Petang ni saya jumpa benda baru. Bendanya kaler hitam. Ada butang kaler-kaler. Apa agaknya ntah. selalu nengok kakak ngah tekan-tekan. Abah pun selalu jugak tekan-tekan. Tapi bila diaorang tekan, dia tunjuk kat tv. Pastu tv pun ubah. Kalau kakak ngah tekan, lepas tu mesti dengar lagu-lagu. Abah tekan tv jadi bising. Pelik la saya..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tak jadi apa-apa pun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah tekan pun takde pape pun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Letak cenggini pun tak jadi apa jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Eisshh.. susah tul la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Gigit pun tak jadi apa apa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok belakang ada apa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apasal kakak ngah wat senang ja

Enjoice...Sharing is power!!!