mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label the beginning. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label the beginning. Papar semua catatan

Sabtu, 19 Ogos 2017

Program Revolusi Target & Skor 6A : The beginning @ school


Program Revolusi Target & Skor 6A : The beginning @ school. Pagi ni nganto inaz ke sekolah. Bas untuk ke program ni menanti di sekolah. Puas dia minta itu hari. Memang aku bagi pun. Bagi pendedahan awal pada dia. Dulu iqa, la ni tiba giliran dia pulak la kan. Tahun depan dia UPSR. Buat yang terbaik dik. Tu je pesan pada dia. So. Pagi tadi sampai. Dah ada beberapa kengkawan dia dah menanti. Cikgu sampai. Terus buat kiraan murid. Bas sampai ngam ngam. Terus naik untuk ke destinasi program pagi ni di Pusat Islam. Do your best dik! You can do it!

Jumaat, 20 Mac 2015

Kem Smart Ibadah SA Taman Nusa Perintis 2015 - the beginning


Kem Smart Ibadah SA Taman Nusa Perintis 2015 - the beginning. Pagi ni bermula la kem ibadah ni. Kul 7 dah pakat berkumpul sebelum bergerak ke Pekan Nanas. Semoga semua berjalan lancar.

Sabtu, 29 November 2014

Back to school shopping the beginning


Back to school shopping the beginning. Hari ni kalau ikut hati, aku nak baring baring kat rumah sambil makan ubat. Nak lepakkan kaki. Tapi. Bila lagi nak gi membeli barang kelengkapan baru sekolah kan. So. Akhirnya keluar jugak untuk menyetelkan round satu episod pembelian untuk tahun depan. Round satu ni kira round beli baju la dulu. Tu lum masuk buku alatulis lagi tu. Huhuhu. So. Off we go for KIP Mart. Tapi kami sampai a bit early. Jam 10 baru nak bukak. Poning palo wehhh.. Dok kat makan spot pun hanya dua gerai yang baru bukak. Last last minum ajer la dulu.