mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Dry Iron. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Dry Iron. Papar semua catatan

Khamis, 22 Januari 2015

Panasonic NI-100DX Cordless Dry Iron


Panasonic NI-100DX Cordless Dry Iron. Kalau korang dok perati ja pasal aku, maybe leh kata aku ni obses ngan iron kot. Asal redeem barang, iron, asal iron baru; redeem barang la tu. Hahahaha. Tapi leh tahan gak la iron ni. Mulanya aku nak milih steam iron yang jadi kesukaan aku sejak kebelakangan ni, cuma bila dok mikio wayar dia yang berpinau diguna kebudaks tu; why not kita cuba cordless pulak kan. Iqa pun ok jer pakai mender ni tadi. Terbaeekkk!!!! yang paling best bila aku blur jap bila courier City-Link sampai petang tadi. Bila eekkk aku order. Total lost beb. Ahahaha. Tau ngoder ja. Dah nama pun barang free.