mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Bengkerk tahap Gaban nih. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bengkerk tahap Gaban nih. Papar semua catatan

Jumaat, 8 Jun 2012

Bengkerk tahap Gaban nih



Bengkerk tul sejak pagi khamis itu hari. Berkali-kali haplod post, haraaammm tak lepas.. Asik asik Authentication failed.. Asik asik Authentication failed.. Apakes ntah.

Yang peliknya, sebelum tu post aku Bebas tu lepas la pulak kan. Tak tau la apa kes ntah. La ni, nak tak nak, kena la guna Kies air untuk transfer foto dan picas picas tu ke pc sebelum aku dapat post untuk blog aku..

Maybe pasal aku guna Blogger Mobile yang dah sah sah tak dikeluarkan untuk pengguna Malaysia. Tak tau la kan. Harap harap nanti boleh pakai la balik kan. Pasal aku dah seronot buat live blogging.. Yang pasti sejak semalam aku bengkerkk!!!

Bengkerk!!!!! Bengkerk!!!!

Via Blogger PC Edisen