mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label beg. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label beg. Papar semua catatan

Ahad, 29 Julai 2012

Misteri keychain iqa

mknace unlimited™ | keychain @ beg pensel
Iqa suka beli keychain. Pantang jumpa, mintak dibelikan. Tak kira la kat mana-mana. Pasar malam ke, tempat yang kami lawat ke, asal keychain.

Memula aku tak kisah pasal dia taruk kat zip beg dia. Tapi lama-lama aku dah tak nampak lagi mana hilangnya keychain dia. Tapi dia masih mintak aku belikan kalau jumpa.

Hari ni baru aku perasan balik. Hambik kau. Segugus taruk kat beg pensel. Kalau dia tak bawak ke perpustakaan hari ni, rasanya sampai bila pun aku mesti tak jumpa kat mana misterinya kehilangan keychain yang iqa mintak selalu tu. Kuikuikui.

ps : leh tahan gak kan kepala kebudak nih.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 14 November 2010

Hadiah pilihan Balqis

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 14 November 2010
Masa : 11.00 pagi
Tempat : Rumah
Mood : OK la

Itu hari dah janji. Kalau dapat nombor 1, boleh pilih apa saja mainan yang diaorang nak beli kat supermarket. Adik tercalon dalam senarai pendek 3 orang untuk best student, iqa lak nombor 2 kat sekolah harian dan nombor 1 kat sekolah agama; jadi kira boleh la diterima pakai lagi janji dulu tu. So, semalam kitaorang pergi la ke jusco untuk sesi beli hadiah balqis nih.

Dedua ni memang nak beli baby alike sebenarnya. sekali tarak. Yang ada baby apa ntah Jepun mari. Harga satu lam RM89 sekor. Sama spesis ngan baby alike la nih. siap pakat pilih susu la, makanan la, pampers pun ada; tu lum kira tempat berak lagi tuh. Sekali pastu jumpa la pulak set lengkap cam baby alike nih. Tapi ada satu set ja. Dah melalak si iqa. Last last mama dia soh beli yang murah ja. Pastu beli set kelengkapan disney princess yang original untuk tahun depan. Kira ok la tu.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Last last ni la anak patung yang diaorang dapat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ziqri nengok ja sesi fotografi yang aku buat nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa la abah aku nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni si adik yang punya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni si iqa yang punya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Edisi bukak cermin

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Baru cun sikit kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Set beg si iqa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lengkap semua. Tapi memang berbaloi kot. Beza habis ngan yang klon

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tapi harga dia memang mahal sikit la


Enjoice...Sharing is power!!!