mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kasut Baharu @Boot Town. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kasut Baharu @Boot Town. Papar semua catatan

Sabtu, 26 Mac 2016

Kasut Baharu @Boot Town, Plaza Angsana

Kasut Baharu @Boot Town, Plaza Angsana

Kasut Baharu @Boot Town, Plaza Angsana. At last berkesempatan jugak beli kasut baharu ganti safety boot aku yang dah lunyai tu. Terpaksa pakai kasut biasa hampir dua minggu, dan memang sangat-sangat tak selesa kaki aku. Maybe sebab aku dah terbiasa pakai safety boot gamaknya. Walau berat, tapi dia memang bagi sokongan padat bagi kaki aku. Ni pun dekat 3 kedai kasut aku merayap. Sampai kat Boot Town baru berkenan. Amik aje ler. Tu pun aku pilih yang low cut sikit. Dah hampir cam kasut biasa. Try dulu. Kalau tak betah, nanti tukar high cut nyer. Tetiba teringat geng-geng lama. Ayat diaorang senang ja. Selagi tak dengo, tak nampak boot tu tau la ko tak sampai lagi. Hahahaha.