mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Homestay Abah rebranding. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Homestay Abah rebranding. Papar semua catatan

Rabu, 11 Jun 2014

Jelajah Lungsuri Akar 2014 - Homestay Abah rebranding : fourth day full report

Jelajah Lungsuri Akar 2014 - Homestay Abah rebranding : fourth day full report. Memandangkan hari keempat ni lebih kepada hari melepak aku, aku habiskan masa untuk rebranding balik Homestay Abah. Bukannya dari segi fizikal la. Lebih kepada bidang aku, yakni maya lah kan. Dari segi logo, web dan fb pages. Korang leh check webnya di http://homestayabah.wordpress.com. Kalau nak fi FB pages dia just gi ke https://www.facebook.com/HomestayAbahBaling. Train big bos camner nak handle dedua nih. Logo. Cam biasa lah. Dah terdemam kufi, kufilah jadinya logonya. Browse through for the imej of the two Homestay. Apa pun. Dalam ni aku taburkan ajer. Nak tengok yang tersusun cantik korang gi ler ke dedua link yang aku bagi. Tapi... dalam sikit masa lagi lah yer...

new angle dan terus big bos approve the picas to be the new imej for the homestay. hehehe