mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label raya cina. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label raya cina. Papar semua catatan

Khamis, 19 Januari 2012

Prime City Hotel



Petang tadi ramai pulak yang bersms ngan aku. Betul la meeting fokus ni 25 jan ni kat tetengah bandar kluang. So, semak lokasi. Cari hotel untuk aku lepak kat kluang sebelum gerak ke bangi lepad habis meeting tu nanti. Cam biasa, hotel mesti ada pool, ada tub. Senang kebudak ni nak main kan. Terus book bilik. Yang tak bestnya, rate 180 pasal time tu cuti raya cina. Tapi... Tak kisah la...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
Galaxy Tab

Rabu, 11 Januari 2012

Jajah The Store



Pasal nak beli air mineral ja, langsung kami jajah the store. Sekali masuk, pergghhh penuh gerai raya cina. Ada b@#$ salai, ada itik salai. Huiyooo... Siap leh rasa lak tu. Pergghhh... Cuma bau aku tak leh tahan



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway