mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Babai. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Babai. Papar semua catatan

Sabtu, 23 Mac 2013

Babai Felda Residence, Tanjung Leman

Babai Felda Residence, Tanjung Leman. Makan. Checkout. Bergerak pulang. Singgah jap ke Jeti Tanjung Leman. Satu-satunya tempat yang ada souvernir untuk dibeli. Tapi harga... mak datuk. A bit higher bagi aku. Ye lah. dah biasa beli benda yang sama di mersing. Tapi mersing pun boleh tahan jauhnya. Kalau terdesak, better beli ja, terutama kalau bukan nak bergerak ke arah mersing.

Babai Felda Residence, Tanjung Leman

Sabtu, 4 Februari 2012

Gelanggang Raja Lawak 6 : Penyingkiran Minggu 4


Kumpulan yang dapat undian terendah adalah satu-satunya peserta solo, Kodan, kumpulan Selak dan kumpulan 2Yol. Nampaknya lepas ni tarak lagi peserta solo. Kodan berjaya tersingkir malam ni. Habis semua peserta yang bermula dengan huruf K.

Sabtu, 28 Januari 2012

Gelanggang Raja Lawak 6 : Penyingkiran Minggu 3


Kumpulan yang dapat undian terendah adalah kumpulan Albob, Ketupat dan King. 2k yang bertuah, tersingkir ini malam, iaitu kumpulan Ketupat dan kumpulan King.

Sabtu, 3 Disember 2011

Maharaja Lawak Mega : Penyingkiran Minggu 6





Minggu ni 2 group kena kick. Babai 3G dan Bawel
ps : first try guna Blogaway... hmmm.. baru fail gif aku berfungsi... kenapa la aku tak tukau awal awal guna blogaway.. dah teruk kena spam, asyik hang baru nak reset dan tukau blogger.. cuma nak masuk gambo cam tak best sikit la..


^_^ Terbaeekkk!!!! 
by mknace
Posted via Blogaway