mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Aza Green Hair Style. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Aza Green Hair Style. Papar semua catatan

Ahad, 19 April 2015

Ziqri haircut project


Ziqri haircut project. Jap ja dah panjang balik. Terus potong kasi pendek lah...

Rabu, 17 September 2014

Sesi gunting rambut di Aza Green Hair Style, Taman Nusantara, Gelang Patah


Sesi gunting rambut di Aza Green Hair Style, Taman Nusantara, Gelang Patah. Hari ni hari wajib singgah ke kedai gunting. Tak kisah la kedai mana. Janji rambut clear. Hehehe. Rambut pun dah panjang. Last potong pun aku dah tak ingat bila. Teruk tul. Nak call. Bateri dah kong habis. Hari ni paling banyak perkara kena guna phone. So. Habis kerja terus ke kedai gunting tanpa  boleh sesapa kacau pun. Nak buat camna kan. Charger tinggal rumah. Biasanya satu memang aku bawak gi opis. Hari ni biasa biasa ja pelanggan kat sini. Tunggu la jumaat atau sabtu nanti. Sure penuh nyer ngan kebudaks yang bakal naik sekolah Ahad ni. Setel ja gunting, terus balik. Terus terlelap sampai ke maghrib. Dah jadi kebiasaan. Lepas gunting mesti aku lelap tahap dewa nyer. Kuikuikui.