mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Asma Allah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Asma Allah. Papar semua catatan

Rabu, 2 September 2009

Asma Allah - Sami Yusuf



Semenjak dua menjak lam bulan Ramadhan ni, telinga aku dah jadi sangat sensitif dengan lagu ni. Kebetulan malam ni mama suruh cari lagu Siti nak wat ringtone dia; aku terus bersemangat cari lagu yang aku nak sangat ni. Alhamdulillah.. dapat gak akhirnya. Cuba korang terus forward ke minit 3:30 dan korang akan rasa familiar jugak ngan lagu ni. Cuba teka dari mana..

Apa-apa pun Sami Yusuf ni memang best tul la..