mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Nilai 3. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Nilai 3. Papar semua catatan

Rabu, 12 Jun 2013

Jom pulang ke kota


Boleh pulak terbiar entry ni. Dah haplod dah pun, tinggal nak tulis sesikit dan post aje. Hari ni sempat kot. Ye lah. dua hari outstation. Hari ni jer ada kat pejabat. Ambik sikit masa rehat untuk hapdet entry ni. K. Esok lusa nak outstation lagi. So, read on bab kami gerak balik ke kota JB ...

Jumaat, 27 Januari 2012

Nilai 3 getaway

Pagi ni menyibuk ke Nilai 3. Nak cari hantaran untuk ucu. Pusing punya pusing, satu nilai 3 kami jelajah. Last sekali dapat juga idaman hati.


Dok lepak jap.. tenangkan fikiran. check apa yang nak dibeli dulu.


Pengembaraan bermula. Jom cari apa yang ada kat sini


Amboihhh.. sampai kuar kamera tu. bersemangat mencilok tul


Ini bukan hantaran yang dibeli. harga ja lagi 20 hinggit nak 1k. Cari yang lain la...


Tengok span ni cam bentuk la pulak ada kan.. stresss streeesss


Ada sesapa nak tengok rangka encik imran. moh le ke kedai ni


Jom melantak sup bedengung jap. nak jugak try apa yang bestnyer tu kan


Wallaoweiiii... penyambut tamu dia..


Mintak sup daging tambah mihun. Sambal dia memang bebetul bedengung beb... power tuh


Sempat lagi boh seround


Sekarang ni tengah meletup trend bakul besi la pulak.. kami pun ambik cenggini jugak.. nak tau cemana... tunggu harinya nanti la


Kami pun dapat jugak... yeaaaahhh!!!!


Dah setel semua baru leh merayap jap nengokkan bebenda lain ie kain. Kekekeke..






^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia