mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label birthday cake. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label birthday cake. Papar semua catatan

Jumaat, 1 Ogos 2014

Sambutan ringkas harijadi atuk Johor


Sambutan ringkas harijadi atuk Johor. Simple and easy. Memula makan-makan kat Pizza Hut. Pastu sambung pulak kat rumah cik wi. Ucu bawak kek ngan donut big apple. Iqi siap nyanyi lagu birthday dengan gembira. Sib baik tak pandai lagi main gitar. Kalau tak...

Khamis, 21 Jun 2012

Kek Harijadi untuk Syafinaz

mknace unlimited™ | Birthday Cake Angry Bird Syafinaz
Acara mencontiang kek
Masa balik sempat singgah Mydin. Belikan jajan untuk adik inaz celebrate birthday dia sama kengkawan dia esok. Ingatkan nak beli sekali kek kat Mydin. Sekali kek dah habis. Nasib baik ingat ada satu lagi kedai kek kat gelang patah. Terus singgah kat kedai kek hana ni.

Tengok nyer tengok rasa kek blueberry angry bird ni paling sesuai untuk adik inaz. Terus jer beli. Kek sekilo ni harga dia RM50. Belasah ajer la. Tu la.. ni la kes lupa tarikh paling teruk bagi aku. Aku leh gabung awal birthday mama ngan hujung birthday aku.. jadi ler 27. Haru tul... ingat pakkkciikkk... jangan lupa lagi... dah menanda dah pun lam google calender..




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

mknace unlimited™ | Birthday Cake Angry Bird Syafinaz
Detail zooming in
mknace unlimited™ | Birthday Cake Angry Bird Syafinaz
The whole cake