mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label p.ramlee. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label p.ramlee. Papar semua catatan

Selasa, 1 September 2015

P.Ramlee The Musical 2015 “Dari Penang ke Singapura” Tour

P.Ramlee The Musical 2015 “Dari Penang ke Singapura” Tour


P Ramlee The Musical akan datang ke Johor Bahru pada 4 hingga 6 September 2015 ini bertempat di Pinewood Iskandar Malaysia Studios. Tiket boleh didapati melalui http://www.ticketpro.com.my/ di url berikut :

http://www.ticketpro.com.my/jnp/theatre/musical/1641076-PRamlee-Main.html

Ahad, 5 Disember 2010

En. Ziqri pun nak nyanyi jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 Disember 2010
Masa : 2.30 petang
Tempat : Depan TV
Mood : Sesaja nengokkan si ziqri ngan kakak kaka dia

Mama dia baru ja dengar lagu lagu tribute to P.Ramlee. Ala.. yang astro buat tu.. Memang cam serabai bila bebudak tu nyanyi balik. Aku pun suka yang memula tu jer. Lagu Di mana kan ku cari ganti.. tu pun berapa ramai yang nyanyi cam haremm ja.. Mama suruh iqa nyanyi balik lagu lagu yang dinyanyi diaorang tu. Mama kata nak wat tribute sendiri, nanti haplod ke youtube.

Si ziqri nengokkan ja semua. Pastu dia pun dok nak tarik tarik kabel mic dengan kabel vcam tu. Maybe dia kata dia pun leh nyanyi la.. Last last main ja la dengan bola tangkis, bulu tangkis yang dimodified untuk bebudak nih.. Jadi la



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni dah gaya amy search dah ni.. nak makan bola ka apa nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tu baru sikit ja tau abah.. nanti ziqri kasi lagi power punya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Baru nak kasi lagi power lagu dah abis daaa

Enjoice...Sharing is power!!!