mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Galeria @Kotaraya. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Galeria @Kotaraya. Papar semua catatan

Jumaat, 28 Ogos 2015

Jabatan Pendaftaran Negara @UTC Johor


Jabatan Pendaftaran Negara @UTC Johor. Bagus la gi sini. Semuanya ada. Bukan JPN ja, malah hampir kebanyakannya ada kat sini. Tempatnya kat aras paling atas kat kotaraya yang kini dikenali sebagai Galeria @Kotaraya. A very good job from the government. Dibuka setiap hari dari jam 8.30 pagi sampai la ke jam 10.00 malam.

Sampai ja dapat tempat parking berdepan ngan pintu masuk. Terus park. Suruh mama masuk dulu. Amik nombor. Terus kena panggil. Cuma ada masalah sikit pasal cap jari, so; dalam 30 hari baru setel, kalau tak... 2 jam jer dah siap. Tak pe lah.

Selesai urusan lam jam 9 pagi. Terus merayau jap ke opis opis yang lain. Tapi pasal tak menjangka keadaan ini memang tak prepare apa apa. A bit of rugi masa kami la pagi ni. Kalau tau, banyak lagi mender kami nak bawak. Ehehehe. Dan sempat lagi menapau pappa roti kat aras LG. Chaiyokk..