mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Blogaway. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Blogaway. Papar semua catatan

Ahad, 25 Disember 2011

Android Apps : Blogaway



Baru beralih dari Bloggerdroid kepada Blogaway. Kisahnya Bloggerdroid ni banyak masalah, dan menyebabkan aku terpaksa format tab, bukan sekali, tapi dua.

Berbalik pada Blogaway. Lebih mudah, senang handle. Cuma image cuma boleh upload satu je. Nak haplod lebih, edit, insert yang nombor dua. So, kat situ cons dia la kan.

Apa pun dengan sistem yang lebih mudah dan ringan cenggini, lebih mudah kita nak live blogging. Cuma aku rasa cam geo tagging lokasi tu kekadang tak tepat. Terpulang la. Aku kekadang pakai jugak, terutama ketika outstation. Saja nak nayang blogging dari mana kan.

Apa pun aku kasi 4 bintang untuk apps ni. Kalau setel part image tu memang star penuh la.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway