mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label blogwalking. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label blogwalking. Papar semua catatan

Selasa, 13 November 2012

zamrispoon: Teknik fotografi dengan animasi (cinemagraphs)

Teruja la pulak nengokkan posting dari zamrispoon: Teknik fotografi dengan animasi (cinemagraphs) par...: Apa yang kamu dapatkan jika mencampurkan jurugambar profesional dengan pembuat animasi? Jika kamu menjawab: gambar animasi yang mengagum...

Cool giler... Aku share sekeping picas, yang lain boleh gi blog dia...


ps : aku nak buat jugak aaahh...

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Sabtu, 26 November 2011

Well, I'm back

I'm back for sure. Back to school. For sure. When? Even I still don't know yet. But. Back for sure. As I'm going back, means I'll get more time. Time for the family, time for me, time for blogwalking!!!! Yeayy!!! So... I'm back baby, I'm back!!!

Ps : Ready for more terbaeekkk!!!!? Boboiboy! Watch out. It's mine, ok...


Published with Blogger-droid v2.0.1

Khamis, 13 Januari 2011

Blogwalking : My style

Klik untuk gambar yang lebih besar
Foto ngebas dari akihiko.co.cc
Glamer aku jap pagi ni. Topik aku blogwalking jadi panas. Hehehe. Ramai yang kenal aku, mesti dah tau cara aku blogwalking. Aku singgah. Aku baca, dan aku akan tinggalkan komen; yang ramai jugak yang kata aku spam. sebabnya aku suka taruk 3 smiley + ayat power terbaeekkk!!!!.

So, entry ni saja aku nak tulis pasal cara aku blogwalking. Pelik jugak aku. Kenapa 3 smiley + ayat terbaeekkk!!!! aku sentiasa jadi igauan segelintir orang. Pernah aku debat kat forum pasal kes ni. Ada jugak mamat tak puas hati pasal aku selalu taruk smiley. Aku cakap that's my impression. Aku tak suka jadi silent reader. Aku nak orang tahu aku pernah singgah dan baca, jadi aku taruk aku nyer signature. Yup.. exactly. 3 smiley + ayat tu dah cam signature aku.

Walau kekadang bender tu tak kena??, tapi renungkan balik.. kita still terbaekk; ada lagi yang lagi teruk dari kita kan.. Jadikan kata kata tu sebagai peransang untuk kita naik semula. Cam aku sekarang, kaki masih sakit, tapi aku tetap usaha untuk berjalan jugak. Terbaeekkk!!!! untuk aku.

Kalau korang pernah join fotopages dulu, lagi gila spamming (apa yang selalu orang cakap la).. aku dah tak heran. Yang penting aku singgah dan baca komen. Bukan semua dapat sekadar terbaekk.. ada yang ada ayat dicelah celah smiley dan terbaekk tu.. perasan tak perasan ja. Tapi ramai yang hanya sekadar dapat signature aku ja, pasal aku pun tak tahu nak komen apa pasal entry dia tu. So, just tinggal signature aku. Kalau libat kematian insyaAllah.. terbaekk akan jadi al fatihah.. tu jer..

Lagi satu, bab blogwalking nih.. aku sibuk. Tapi aku luangkan setengah jam waktu pagi aku untuk BW. Aku masuk kije 7.30. So sebab aku sampai awal.. around 6.30am; ada la sikit masa untuk BW. dan lagi satu sesi setengah jam lepas aku balik rumah. cukupla. Mana ada masa sangat nak komen lebih lebih. Just ziarah.. Baca lebih kurang.. Kalau ada rasa nak komen, taruk celah celah signature.. kalau tak.. just signature ja. Sapa yang aku gi BW.. 1st.. Orang yang bagi komen kat aku dulu, pastu follower aku, and lastly.. senarai entry baru lam gengblogger..

Apa pun.. welcome to the open sky technology.. Sesiapa saja boleh datang dan tulis..

Enjoice...Sharing is power!!!