mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 18 sep. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 18 sep. Papar semua catatan

Ahad, 23 September 2012

Legoland Getaway 18/9

Hari ni memberi pengajaran yang besar pada anak-anak aku. Dah pesan, abah sampai rumah semua dah siap. Ini tak, lepak lepak lagi. Sampai aje baru nak bersiap. Kisahnya last checkin kat legoland 5.30 pm. Kami sampai ngam ngam n bila orang depan kami scan dah 5.31 pm. So, sistem dah shutdown n we all cannot go in lah kan. Tu yang aku pesan pada anak-anak. Ingat sampai bila bila betapa pentingnya masa. Kita kat Malaysia ni sangat suka berlengah, tapi bila ada tempat yang cenggini, hmmmm... memang satu pengajaran yang berharga untuk mereka semua.

Ingat, masa itu emas. Masa tak akan menunggu sesiapa. Sesiapa yang tak dapat mengurus masanya dengan baik akan sentiasa berada dalam kerugian...

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 18/9
dah tutup dah untuk masuk ke dalam

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 18/9
semua dah setel.. tinggal kaunter tiket untuk buat annual pass jer yang masih buka

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 18/9
Hotel Lego yang bakal beroperasi pada tahun hadapan



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


New Living Room 18/9 updated

OK. Balik tadi tengok sarip tengah setelkan part siling rumah. Part kayu penyokong tu yang ngeri takut kebudak langgo sebelum kering dan kukuh.. OK.. let's go to legoland, bak kata ziqri..

mknace unlimited™ | New Living Room 18/9 updated
pas ni setel la
mknace unlimited™ | New Living Room 18/9 updated
part siling





Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free