mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label berbuka. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label berbuka. Papar semua catatan

Selasa, 20 Ogos 2013

Rezeki durian waktu berbuka


Rezeki durian waktu berbuka. Seronok tul hati kebudaks ni petang nih. Mana taknya, atuknya bawak balik derian malam nih. Aku pun perasan jugak ramai orang memilih derian kat paso malam tadi. Cuma pasal nak cepat. Nak berbuka kan. Apa pun, atuknya beli derian kat situ. Lupa lak nanyakan harga dia baper, dan aku pun langsung tak noleh pun tadi. Read on...

Jumaat, 17 Ogos 2012

berbuka di mcd

mknace unlimited™ | berbuka di mcdonald
Set large big mac untuk buka malam nih
Malamnya, aku berbuka ngan mat nor kat mcd tuta. Belasah ajer la. Pasal kena meneman mama yang ada program kat sekolah. Dengan baju pun tak bertukar lagi, selamba badak ajer la. Order big mac dan tapau happy meal untuk kebudaks berdua. Erkkkk... Alhamdulillah...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free