mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label from. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label from. Papar semua catatan

Jumaat, 14 Ogos 2015

Refund from Mydin Nusajaya

Refund from Mydin Nusajaya


Beli punya beli. Sekali semak resit... jeng jeng jeng... mana datang barang sampai 5 per item nih. Paling banyak aku amik 4 unit jer. Sekali check dia dah termasukkan yang kelima untuk susu ziqri. Terus amik plastik tu dan resit. Tawakkal ajer ler terus ke kaunter perkhidmatan. Bla bla bla. Dia mintak no fon aku, no ic dan nama. Ingatkan dia nak semak dulu cctv ke apa pastu call aku nanti. Sekali terus dia keluarkan balik duit refund. Alhamdulillah. Syukur.

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 28 Disember 2013

Groupon [Up to 84% Off] Solar OR Security Tint from RM148

Groupon [Up to 84% Off] Solar OR Security Tint from RM148. Nampak la pulak iklan nih kat Groupon App aku. Ni dah kira terbaeekkk!!!! dah ni. Pucuk dicita ulam mendatang... Ehehehe... Amik Security Tint. Bought! Bila la pulak aku nak gi nih.

Selasa, 3 Disember 2013

Testing posting from email again

Lama la pulak tak nulis. Too busy... so, nak try semula live blogging. Pasal app blogger a bit tak guna, so,  aku guna the next opsyen... through email... wokey... see you tomorrow...

Ps : sesaja jer taruk gambo piza ituhari... ekekeke



Sent from Samsung Mobile

Jumaat, 24 Mei 2013

From Gelang Patah to Taman Mutiara Rini


From Gelang Patah to Taman Mutiara Rini. Sesaja share gambo gambo melalui jalan utama dari gelang patah ke taman mutiara rini. Pantang tul aku kalau nengok bangunan, segala. Mesti nak amik gambo. Best jugak kan. Pasal kita merakam sejarah. Satu masa nanti semua ni akan berubah. Kita pun tak tau apa jadi dengan tempat tempat ni lepas ni.

Khamis, 22 November 2012

Free Giveaway from FAM #DemiHarimauMalaya, saya akan…

Sempena Piala Suzuki ni, FAM dah buat satu Giveaway la. Pemenang bertuah akan dapat tiket free untuk perlawanan ni. Bukan tu sahaja ada jugak jersi percuma yang akan diberi pada salah seorang daripada pemenang tiket ni. Apa nak buat?? Just tweet

#DemiHarimauMalaya, saya akan ….

mudah kan.. Nak tahu info lebih lanjut... layari http://www.fam.org.my


ni aku paste emel yang aku terima dari admin 1malaysia.com.my

Salam 1Malaysia!
Piala Suzuki AFF 2012, satu pertandingan dwitahunan yang dianjurkan oleh Persekutuan Bola Sepak Asean (AFF) kini menjelang! Selaku pemenang pada tahun 2010, Malaysia akan mempertahankan kejuaraannya bermula 25 November dalam peringkat kumpulan bertemu dengan Singapura, Laos dan Indonesia di Stadium Nasional Bukit Jalil.

YAB Perdana Menteri, Dato’ Sri Najib Razak telah bertemu dengan pemain negara dan memberi kata-kata semangat beliau kepada mereka. Kini giliran anda pula melakukan perkara sama! Bagi menunjukkan sokongan tidak berbelah bagi kita kepada skuad kebangsaan, anda sebagai penyokong Harimau Malaya dijemput untuk menghantar mesej pembakar semangat kepada pemain-pemain negara di Twitter. Mesej terpilih yang paling bersemangat dan kreatif akan memenangi tiket terhad untuk menyaksikan perlawanan ini. Mulakan mesej berkenaan dengan:
 #DemiHarimauMalaya, saya akan ….”
Seorang daripada pemenang tiket bertuah setiap perlawanan juga berpeluang untuk memenangi jersi Harimau Malaya terbaharu! Peraduan ini akan bermula pada pukul 8 malam, 21 November hingga 9 pagi, 30 November. Sebarkannya dan marilah kita sama-sama menyokong usaha pasukan kita untuk mencapai kemenangan! Maklumat lanjut dan jadual perlawanan terdapat di sini: http://www.fam.org.my.
Admin 1Malaysia.com.my

Apa korang tunggu lagi beb... tweet tweet!!!

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 15 Mei 2012

Morning from ipoh

Morning to all. Pagi ni akan bergerak ke mckk untuk tengok debat finale. Tak tahu lah pulak dapat atau tak johor mara, harap harap mara la kan. Foto ni diambil dari tingkap bilik aku. Nampak kelab turf ipoh. Langsung mengimbau ke cerita kassim selamat. Kekeke...

Posted via Blogger Galaxy Tab