mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label penang. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label penang. Papar semua catatan

Sabtu, 30 Januari 2016

Kenangan lalu : Waterfall Garden, Penang

Kenangan lalu : Waterfall Garden, Penang

Kenangan lalu : Waterfall Garden, Penang. Tadi dok surf FB, tetiba terkeluar gambo ni. Perghhh... Waterfall ni memang tempat lejen. Botanical Garden Penang to be specified. Pantang turun penang, ni ler tempat kami berkubang sekeluarga era-era 80an dulu. Just takungan air je pun. Lepak sini. Lari lari kat padang dia yang luas. Cari pasal ngan monyet, pasal monyet ni noti abis. Sekali dia curik selipar adik. Dah melalak si adik nak selipar dia balik. Ada apek kerja amik gambo kat sini. Dia amik gambo. Bayo. Tulih alamat. Sampai pulak tu gambo ke rumah. Nanti ada masa aku share. Hahahaha. Memang lejen aahh..

#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

Ahad, 4 Disember 2011

I'm home



Juru... Cool. Dah tak jauh dah.

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Ahad, 12 September 2010

Pit Stop #1 : Hentian Rehat Penanti

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 11 September 2010
Masa : 12.50 tengahari
Tempat : Hentian Rehat Penanti, Penang
Mood : Cemas

Raya kedua dah mula bergerak pulang ke Gelang Patah. Keluar dari rumah tadi lebih kurang jam 11.30 pagi. Suasana atas jalan langsung tak menarik. Kereta bergerak perlahan. Sampai melepasi kilang shimano, adik inaz dah tak tahan nak buang air. Keadaan jalan agak sesak.. Camner nih.. Hentian penanti ni pun agak jauh lagi.. Last-last pinjam pampers ziqri la jawabnya.

Hentian Penanti jadi pit stop #1. Kat sini kasi tank full dulu. Penuh lam RM63.00. Masa kat sini dengar berita pasal kabel tnb terbakar menyebabkan jalan sesak. Atuk kedah pun call cakap pakai lane paling kanan. Mak yang pun dah terlepas flight kat bayan lepas sebab terlewat. Sian mak yang..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lama tul aku nunggu motor ni isi minyak.. aduihhh...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepak jap la kat penanti ni..

Enjoice...Sharing is power!!!