mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label cik ani. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label cik ani. Papar semua catatan

Jumaat, 7 Ogos 2015

Yok Raya Johor 2015 : Cikgu Diyana


Yok Raya Johor 2015 : Cikgu Diyana. Raya lagi kat Johor ni yer. Sebulan beraya ja. Layan aje ler.

Ahad, 17 Jun 2012

Jom ke kedai cik ani

mknace unlimited™ | Mari ke kedai runcit
Suka hati tul bila nampak kedai cik ani bukak
Setel jer jualan barang barang lama tu semalam, atuk kasi sorang RM5 untuk kebudak Balqis. So, dedua mengambil keputusan untuk belanja sakan kat kedai cik ani. Ziqri of course la tak dapat ngikut ke kedai pasal you know why... Aku nyer stand simple. Beli eskrem sorang satu, kalau nak beli mainan ker apa, satu jer sorang; belen masuk tabung. Dedua ikut apa yang aku kata. Cuma adik sedikit tensen pasal dia tak jumpa eskrem oren yang dia nak. Nak tak nak terpaksa la dia beli eskrem cekelat. (Yang of course tak abis dia makan pastu.)
mknace unlimited™ | Iqa pilih jajan
Haaaa kau... semua dibelek...
mknace unlimited™ | inaz pilih jajan
Sama la dengan yang sorang lagi tu


mknace unlimited™ | kucing tokey kedai runcit tidur
Ni bukan tokei kedai yer...

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!